fbpx

Straal in elke fase van jouw cyclus

Krijg direct toegang

Ken je dat gevoel...

Mijn man en ik probeerden zwanger te worden van ons eerste kindje. Helaas duurde het voor mij even voordat mijn cyclus op orde was na het stoppen van de pil. Elke keer als er weer een menstruatie aan kwam, dan kreeg ik weer dat gevoel. En een moment staat me nog zo bij. 

Ik zat in de bus, wij woonden toen nog in Leeuwarden, en ik keek uit het raam. Ineens, helemaal uit het niets, kreeg ik een intens verdrietig gevoel. Ik kon wel huilen in de bus en ik kon niet vertellen waarom. Toen ik dit aan mijn man vertelde, keek hij me aan van 'alles goed met je'?

Dat wilde ik niet meer, net zoals:

In sync met mijn cyclus, mijn 2e ritme

Van een vriendin kreeg ik een tip voor een boek. Ze zei: 'Dit past echt bij jou'. Ik ging direct naar Bol.com en bestelde het boek. Er ging een hele nieuwe wereld voor mij open. Dit was mij niet verteld in mijn medische opleiding of de biologie lessen. 

Wauw, echt een MUST HAVE voor elke vrouw! 

Daarom heb ik dit omgezet in een Instagram Cursus, zodat ook jij de geheimen van de cyclus kan ontdekken.

MASTER YOUR CYCLE

EARLY BIRD AANBIEDING

Instagram cursus

In deze cursus ontdek je alles wat je moet weten over jouw cyclus, jouw 2e ritme. Hiermee kan ook jij jouw leven veranderen!

Normaal 149,95 euro

VANDAAG 54,95 euro


BONUS

E-book

Step 1

Aan het einde van de cursus krijg je het E-book. Daarin staat alle informatie van de cursus. Op deze manier hoef je niet alles mee te schrijven.

Video's

Step 2

Relax op de bank, na een lange dag werken, naar een video kijken in plaats van lange teksten lezen.

LIVE sessie

Step 2

Tijdens een LIVE sessie zal ik alle vragen beantwoorden, een LIVE Q&A.


Grijp nu deze kans

Ontdek de geheimen van jouw cyclus

Copyright © Inge van der Velpen. All Rights Reserved. 

Page Created with OptimizePress