fbpx

MASTER YOUR FERTILITY

Zwanger worden door je
te focussen op je
cyclus, leefstijl & mindset

AANBEVELING

MASTER YOUR FERTILITY

Een 1-op-1 programma speciaal ontwikkeld voor vrouwen die zwanger willen worden. In dit programma krijg je persoonlijke begeleiding van een fertiliteitsarts die gespecialiseerd is in de cyclus, leefstijl en mindset. Deze drie facetten zijn de basis om inzicht te krijgen in jouw vruchtbaarheid. 

- MASTER YOUR FERTILITY -

DE manier om jouw kansen op een zwangerschap te vergroten. 
Elke vrouw die het beste wil voor haar toekomstige kindje, zou aan dit programma moeten deelnemen. 

Cyclus

In dit programma zit de kennis die je nodig hebt om inzicht te krijgen in jouw cyclus, wat essentieel voor een vrouw die zwanger wil worden!

Leefstijl

De cyclus is een afspiegeling van jouw gezondheid. Oftewel leefstijl is een aandachtsgebied dat niet mag en kan ontbreken. 

Mindset

Gedachten en emoties kunnen jouw hormonale balans verstoren. 

INSTAGRAM CURSUS

MASTER YOUR CYCLE

Jouw cyclus bestaat uit vier verschillende fases. In elk van deze fase zijn er verschillende hormonen die domineren. Door jouw dagelijks leven aan te passen aan deze dominante hormonen, zal je meer uit jezelf en uit je cyclus kunnen halen. 

Deze vier fases worden door Alisa Viti beschreven als POWR

Terug naar de basis

Balans & Cyclus

Hormonale balans is essentieel voor de cyclus. Als jouw hormonen in balans zijn, dan heb je de juiste verhoudingen aan hormonen tijdens elke fase van jouw cyclus. Deze verhoudingen zorgen ervoor dat je deze balans ervaart, je zit lekker in je vel. Zijn deze verhoudingen uit balans dan kun je problemen ervaren, zoals tussentijds bloedverlies, neerslachtigheid (bijv. PMS), uitgeput gevoel.


VERGROOT JE VRUCHTBAARHEID

Balans & Leefstijl

Jouw cyclus is een afspiegeling van jouw gezondheid. Deze zin is alleszeggend. 
Een voorwaarde voor een goede cyclus is een goede gezondheid. Jouw gezondheid is afhankelijk van jouw leefstijl.

Jouw leefstijl is van onschatbare waarde voor jouw cyclus!

E-learning

Vaak spelen dezelfde vragen bij vrouwen die zwanger willen worden. Om deze vragen goed te beantwoorden heb ik E-learnings gemaakt. Klik op de button hieronder om de E-learnings te bekijken.

Volledige cursus

Wil je meerdere E-learnings volgen? Kijk dan eerst naar de volledige cursus die ik aanbied, misschien is dit voor jou veel interessanter

Wil je hier meer over weten, klik op onderstaande button

1-op-1 programma

Preconceptionele gezondheid is voor mij ontzettend belangrijk. Daarom wil ik jou persoonlijk helpen, dit doe ik in mijn 1-op-1 programma. Samen gaan we aan de slag met jouw vruchtbaarheid om jouw doel te bereiken: zwanger worden!

Mis het niet:
gratis MASTERCLASS

Wil jij alles weten over vruchtbaarheid, zwanger worden, cyclus, leefstijl en mindset? 
Klik dan snel op onderstaande link en reserveer jouw plek in deze MASTERCLASS!

LICHAAM & GEEST

Balans & Mindset

Mindset en zwanger worden is een combinatie waar je niet vaak van hoort, maar in mijn 5 jaren in het ziekenhuis heb ik gezien dat dit een hele belangrijke combinatie is.  Veel vrouwen die zwanger proberen te worden hebben een negatieve mindset ontwikkeld. Een negatieve mindset zal jouw kwaliteit van leven en de kansen op een zwanger niet vergroten. 

The Power of Your Mind

Het begint met het realiseren dat je gedachten, jouw emoties en gedrag bepalen. Een stap verder is dat je invloed hebt op je eigen gedachten. En met deze eigen invloed kun je je mindset verbeteren. 

Herken jij een van de volgende punten:

Cyclus

Inzicht in jouw cyclus en daarmee in jouw vruchtbare periode is een belangrijke basis voor alle vrouwen.

Leefstijl

Weten hoe je met leefstijl jouw eigen cyclus en vruchtbaarheid kan verbeteren, is kennis wat elke vrouw zou moeten hebben.

Mindset

Jouw 'state of mind', daar heb je zelf invloed op. Verander je gedachten en de rest volgt vanzelf.

Basis is esstieel

'Het lichaam zal geen zwangerschap laten doorgroeien als het niet de juiste basis heeft om een zwangerschap te ondersteunen'

VRUCHTBAARHEIDSARTS

INGE VAN DER VELPEN

Na 5 jaren in een ziekenhuis te hebben gewerkt, was het tijd voor mij om als zelfstandige fertiliteitsarts aan het werk te gaan. Geen protocollen meer, geen tijdsgebrek meer, maar tijd en ruimt voor de vrouw.

Aandacht

Als zelfstandige fertiliteitsarts heb ik aandacht voor de vrouw achter de patiente. Op deze manier kan ik je helpen waar jij mij nodig hebt. 

Persoonlijke begeleiding

Het waardevolste voor mij is persoonlijke begeleiding, een 1-op-1 programma. Zo leer ik jou kennen en weet ik precies wat jij van mij nodig hebt. 1-op-1 begeleiding in jouw weg naar een zwangerschap, levert het meeste op. 

Preconceptionele gezondheid

Voor mij is de gezondheid van een vrouw voor een zwangerschap erg belangrijk. Het beste wat je kan doen als vrouw, is je voorbereiden op een zwangerschap. Deze voorbereiding is een gezonde leefstijl en mindset. 

Meld je nu aan voor de
gratis MASTERCLASS

Deze MASTERCLASS is een echte MUST voor elke vrouw die zwanger wil worden.

Wil jij stralen tijdens elke fase van jouw cyclus

Jouw cyclus is jouw 2e ritme.
Ontdek de hormonen in jouw cyclus en hoe ze jou beinvloeden!

Jouw gegevens worden gebruikt voor het versturen van informatie over de 
Instagram cursus 'Master Your Cycle'

Close