Cyclus

Je cyclus is je 2e ritme. Inzicht in jouw cyclus en daarmee in jouw vruchtbare periode is een belangrijke basis voor alle vrouwen.

Leefstijl

Een gezond voedingspatroon gecombineerd met controle over lichaamsgewicht en regelmatige beweging verminderen het risico op problemen rondom de eisprong met 69%. 

Mindset

Een positieve mindset draagt bij aan het vertrouwen in jezelf en geloof in een zwangerschap. Door controle te krijgen over je gedachten en emoties, voel je je in harmonie & balans. 


Basis is essentieel

'Het lichaam zal geen zwangerschap laten doorgroeien als het niet de juiste basis heeft om een zwangerschap te ondersteunen'

ARTS | ONLINE PRAKTIJK

INGE VAN DER VELPEN

Na 5 jaren in een ziekenhuis te hebben gewerkt, was het tijd voor mij om als zelfstandige fertiliteitsarts aan het werk te gaan. Geen protocollen meer, geen tijdsgebrek meer, maar tijd en ruimt voor de vrouw.

Aandacht

Als zelfstandige fertiliteitsarts heb ik aandacht voor de vrouw achter de patiente. Op deze manier kan ik je helpen waar jij mij nodig hebt. 

Persoonlijke begeleiding

Het waardevolste voor mij is persoonlijke begeleiding, een 1-op-1 programma. Zo leer ik jou kennen en weet ik precies wat jij van mij nodig hebt. 1-op-1 begeleiding in jouw weg naar een zwangerschap, levert het meeste op. 

Preconceptionele gezondheid

Voor mij is de gezondheid van een vrouw voor een zwangerschap erg belangrijk. Het beste wat je kan doen als vrouw, is je voorbereiden op een zwangerschap. Deze voorbereiding is een gezonde leefstijl en mindset. 

'De cyclus is een afspiegeling van jouw gezondheid'

Meld je nu aan voor de
Gratis MASTERCLASS

Deze MASTERCLASS is een echte MUST voor elke vrouw die zwanger wil worden.

Wil jij stralen tijdens elke fase van jouw cyclus

Jouw cyclus is jouw 2e ritme.
Ontdek de hormonen in jouw cyclus en hoe ze jou beinvloeden!

Jouw gegevens worden gebruikt voor het versturen van informatie over de 
Instagram cursus 'Master Your Cycle'

Close