fbpx

Master Your Fertility

Gezond zwanger worden

Vergroot je kans op een zwangerschap in 10 weken

"Inge geeft met het 1-op-1 programma veel informatie, die je wellicht wel weet maar waar je je gewoon niet van bewust bent. Terwijl dit erg belangrijke informatie is of kan zijn. De persoonlijke benadering is heel fijn, waardoor je niet het gevoel hebt dat je een nummer bent. Omdat Inge je informatie geeft, heb je ook niet het idee dat er met een vingertje naar je gewezen wordt wat je wel en niet mag. Zij geeft de informatie en de tools, maar je zult het toch echt zelf moeten gaan doen. En dat is erg voor als het programma is afgelopen, want dan bel je Inge ook niet meer iedere week."


Verminder je kans op problemen tijdens de zwangerschap

Kijk hier wat je krijgt in het online programma: 'Create Your Fertility'

Master Your Fertility helpt jou bij het krijgen van die positieve zwangerschapstest

Al deze voordelen krijg je als je vandaag voor
MASTER YOUR FERTILITY gaat 

Gezond zwanger worden

Voorbereiden op een zwangerschap is essentieel:

'Het lichaam zal geen zwangerschap laten plaatsvinden of door laten groeien als het niet de juiste basis heeft om een zwangerschap te ondersteunen'

Lage kans op problemen in de zwangerschap

Investering in de toekomst, alles wat je nu bereikt (voor je zwangerschap), heb je later profijt van. 

De gezondheid waarmee jij je zwangerschap ingaat, is bepalend voor de gezondheid van je kindje.

Vertrouwen

Vertrouwen en geloven in een zwangerschap. Het heeft meer invloed dan je denkt.

Kijk bijvoorbeeld eens naar het placebo-effect. Als jij gelooft dat iets helpt, dan helpt het ook.

Wat vinden vrouwen?

Lees hier wat Inge van der Velpen vrouwen heeft gebracht

Balans

Ik ervaar Inge als een hele kundige, betrokken arts met veel oog voor mij als individu. Ik voel me door haar gehoord, gezien en serieus genomen. Zij vindt een mooie balans tussen professionele afstand en menselijke betrokkenheid. Ze denkt in mogelijkheden en niet in beperkingen en blijft daarnaast realistisch. Haar benadering ervaren wij als hoopgevend in een emotioneel soms ingrijpend proces, wat onze kinderwens voor ons betekent. 

Esmee


Accent op onszelf

Ik heb Inge leren kennen als een zeer toegankelijke, deskundige en betrokken fertiliteitsarts. Ik voelde mij onmiddellijk om mijn gemak bij haar. Hoewel mijn diagnose vaststond, keek Inge verder dan mijn aandoening. Zij benaderde mij als persoon met veel respect voor mijn eigen waarden en drijfveren. Wij beiden omarmen een brede kijk op gezondheid. Daar konden wij elkaar heel goed in vinden. Het accent lag niet op 'het probleem', maar op onszelf, op mijn veerkracht en wat het leven van mijn man en mij betekenisvol maakt. Het stelde mij in staat met de fysieke en emotionele uitdagingen van onze kinderwens om te gaan en daarop zoveel mogelijk eigen regie te voeren.

Gerjanne


speciale aanbieding

Normaal vraag ik 1199 euro voor dit programma, een speciaal 1-op-1 programma voor vrouwen die zwanger willen worden en waarbij je begeleiding krijgt van een fertiliteitsarts.
Aangezien het nieuwe jaar is begonnen en ik je een fantastisch 2021 gun, heb ik een speciale prijs.

Daarom nu voor maar 379 euro

68% KORTING

© Copyright Inge van der Velpen.  All Rights Reserved.

Page Created with OptimizePress