fbpx

Create Your Fertility

Verbeter je kans op een zwangerschap in 10 weken tijd, ook als je een ziekenhuistraject volgt

Met dit online programma 'Create Your Fertility' 

Lukt het je maar niet om zwanger te worden?

Elke keer weer die goedbedoelde opmerking van anderen: 'je moet er gewoon niet teveel mee bezig zijn, dan komt het vanzelf'. 

In dit online programma ontdek je hoe je met leefstijl (lees: voeding, slaap, beweging, stress, etc.) je kans op een zwangerschap kan vergroten. 

Ons Westers voedingspatroon heeft een negatief effect op onze vruchtbaarheid. Ook teveel bewegen heeft een negatief effect op je vruchtbaarheid en door stress is je kans op een positieve zwangerschapstest ook verminderd. 

Door deze factoren (& nog meer) aan te pakken, kun je zelf je kans op een zwangerschap vergroten en hoef je die goedbedoelde opmerkingen niet meer aan te horen!

Reken af met stress

Stress is een gevolg van gevoelens van verlies, angst, schuld en/of schaamte. Door af te rekenen met deze gevoelens, verminder je je stress. 

Wil jij dit ook, geen stress meer en vol vertrouwen zwanger worden? Meld je aan via onderstaande knop:

Wat krijg je met dit online programma:
 'create your fertility' 

Videotraining opgedeeld in verschillende modules. Geheel in jouw tempo te volgen en je kan met elke module beginnen, waar jij het eerste behoefte aan hebt. 

Balance your hormones

Hormonale balans, waarom is het belangrijk en wanneer ben je in balans? In deze module ga je daar alles over ontdekken. 

How (not) to move

Hoe gezond is bewegen? Misschien een betere vraag, wordt bewegen/sporten op een gegeven moment slecht voor je vruchtbaarheid? Antwoord op deze vragen, krijg je in deze module ;).

Let food be thy medicine

Ons Westers voedingspatroon bevat verkeerde voedingsstoffen en mist essentiele mineralen en vitamines. In deze module ontdek je hoe je dit kunt veranderen!

power of the mind

Stress is een veelvoorkomend probleem, dat een resultaat is van negatieve gedachten en gevoelens. Om dit aan te veranderen, zul je met mindset aan de slag moeten. In deze module krijg je hiervoor alle benodigde handvaten!

Live Q&a

Dit online programma heeft geen 1-op-1 begeleiding. Om toch jouw vragen te beantwoorden, heb ik eenmaal per 5 weken een live Q&A.

workshop

Wil je serieus aan de slag met stress verminderen? Dan is deze workshop van toegevoegde waarde, in een groep gaan we aan de slag met stress & mindset. 

Het online programma dat jij nodig hebt

Heb jij het gevoel te falen in je taak als vrouw? In dit online programma krijg je alle handvaten om te werken aan een gezonde zwangerschap, tevens aan het verminderen van stress en een positieve mindset.

Wat ga je ontdekken in
 'create your fertility'?

Met 10 verschillende modules neem ik je mee in de wereld van de vruchtbaarheid. 

Balance your hormones

Hormonale balans, cyclus en hormonen. Hoe zit het precies? In deze module leg ik je hier alles over uit.

Let food be thy medicine

Voeding is ontzettend belangrijk voor insulinegevoeligheid en insulinegevoeligheid voor vruchtbaarheid. Ontdek in deze module hoe je met voeding een optimale insulinegevoeligheid krijgt. 

live q&A

Al jouw vragen beantwoord in deze live Q&A. Kun je er niet bij zijn? Geen probleem, je kunt de herhaling terugkijken. 

How (not) to move

Is er een grens wanneer sporten een negatieve invloed heeft op je vruchtbaarheid? JA! In deze module ontdek je waar deze grens ligt. 

power of the mind

Mindset is de oplossing om stress aan te pakken.  In deze modules ontdek je welke gedachten jou stress bezorgen en hoe dit aan te pakken!

workshop

In deze workshop (via zoom) staat stress en mindset centraal. Ik help je met het verminderen van stress. 

Ben je helemaal klaar met alle vriendinnen om je heen die zwanger zijn en wil jij nu degene zijn met een positieve zwangerschapstest? 

Wacht dan niet langer en meld je aan!

fertiliteitsarts

Inge van der velpen

Als zwanger worden niet lukt, brengt dit stress met zich mee. Dit ontstaat door gevoelens van verlies, angst, schuld of schaamte. Het gevoel je taak als vrouw niet te vervullen. Door deze stress aan te pakken, vergroot je je kans op een zwangerschap. Richt je je daarnaast op een gezonde leefstijl, dan worden je kansen nog beter. En daarnaast krijg je dan ook een gezondere zwangerschap met minder kans op problemen. 

Dit is wat ik jou gun, met vertrouwen en zonder stress naar een gezonde zwangerschap!

online programma:
Create your fertility

Wil jij weer vertrouwen in je lichaam en een positieve zwangerschapstest in je handen? Dat kan met 'Create Your Fertility', krijg toegang door je aan te melden:

Toegang tot het online programma

€90

€390

eenmalige betaling

Copyright © Inge van der Velpen. All Rights Reserved. 

Page Created with OptimizePress