Workshop | Take Back Control

Aan de slag met mindset, stress verminderen en je kans op een zwangerschap vergroten 

In deze workshop 'Take Back Control'

Wat ga je doen in de workshop 
 'take back control'?

Dit is een workshop die hoort bij de E-learning 'Take Back Control', bij module 2 'work in progress'. In deze modules wordt aan de hand van 3 video's handvaten gegeven om stress te verminderen met mindset. Voor een optimaal resultaat geef ik hierbij als BONUS een workshop. 

In deze workshop zal ik deze handvaten, het stappenplan, kort herhalen en daarna gaan we samen aan de slag om dit stappenplan goed neer te zetten voor het beste resultaat. 

De modules in de E-learning | Take Back Control

module 1:
power of the mind

In deze modules leg ik je uit wat de relatie is tussen stress en vruchtbaarheid en waarom stress je kans op een zwangerschap vermindert. 

module 2:
work in progress

In deze 2e module krijg je alle handvaten om je stress te verminderen. Door stress te verminderen, vergroot je je kans op een zwangerschap!

Wil je ook aan de slag met het vergroten van jouw kans op een zwangerschap en eindelijk met stress afrekenen? Meld je dan nu aan voor de workshop!

fertiliteitsarts

Inge van der velpen

Sinds ik een online praktijk ben gestart, merk ik dat stress misschien wel het allergrootste probleem is waar vrouwen tegenaan lopen. 

In verschillende studies is aangetoond dat stress een negatieve invloed heeft als je zwanger wilt worden. Maar ook dat vermindering van stress zorgt voor een grotere kans op een zwangerschap. Daarom vind ik het belangrijk om stress & daarmee ook mindset aandacht te geven. Het is hierbij ook gebleken dat dit in groepsverband goed resultaat oplevert, dus vandaar een workshop ;).

workshop:
take back control

Aan de slag met hoe je stress kunt verminderen & je kans op een zwangerschap vergroot. 

Copyright © Inge van der Velpen. All Rights Reserved. 

Page Created with OptimizePress