fbpx

Dit ga je echt fantastisch vinden | E-fertility!

Q&A voor MASTERCLASS

Wil je onderstaande vragen invullen, dan neem ik jouw antwoorden mee in de MASTERCLASS.  Op deze manier weet ik wat er bij jou speelt en kan ik je de tips geven die je nodig hebt.

67% korting - ALLEEN VANDAAG

Herken je dit:
*Is deze ovulatietest nou positief of toch niet?
*Of dagenlang een positieve test?
*Of nog steeds geen tweede streepje ..

Ovulatietesten zijn helemaal niet nodig, je kunt namelijk naar je eigen lichaam luisteren om je vruchtbare periode te ontdekken. Als je maar weet waar je naar moet luisteren. Dat ga je ontdekken in deze E-Fertility


Vruchtbaar slijm

Temperatuur

Baarmoedermond

E-Fertility Vruchtbaarheidssignalen

Inge van der Velpen

Vanuit Zwitserland heb ik een online praktijk, waarbij ik vrouwen help hun weg te vinden in de wereld van het zwanger worden. Met mijn ervaring vanuit het ziekenhuis en kennis over de cylcus, leefstijl & mindset kan ik jou het beste helpen om jouw droom te verwezenlijken. 

Krijg direct toegang tot de E-Fertility & ontdek jouw vruchtbare periode!


Copyright © Inge van der Velpen. All Rights Reserved

Page Created with OptimizePress