Inge van der Velpen

1-Op-1 Persoonlijke coaching

Ben jij op zoek naar persoonlijke begeleiding in de vorm van 1-op-1 gesprekken. Hieronder vind je de mogelijkheden die ik aanbied. Zelf zou ik het erg leuk vinden als je een gratis kennismakingsgesprek aanvraagt, op deze manier kan ik kijken wat het beste bij jou past.

de vruchtbaarheidsarts met jarenlange ervaring in het ziekenhuis en gespecialiseerd in leefstijl en mindset, de ideale combinatie voor een gezonde zwangerschap.

Na 5 jaren met veel plezier te hebben gewerkt in het ziekenhuis als Fertiliteitsarts, heb ik de keuze gemaakt om een eigen praktijk te starten. Ik miste de aandacht voor de vrouw achter de patiente en de focus op gezondheid. Niet zomaar klakkeloos starten met hormonen, maar verder kijken. 

Dat doe ik in mijn online praktijk! Met heel veel liefde en plezier.

Zorg voor de juiste Basis, zodat jouw lichaam een zwangerschap kan ondersteunen in slecht 3 stappen

1. Voeding

Met de juiste voeding kun je je vruchtbaarheid verbeteren. De 'key' zit in insulinegevoeligheid. In het 1-op-1 gesprek over voeding ontdek je hier alles over. 

2. Beweging

De belangrijkste vraag wat mij betreft is 'wordt sporten op een gegeven moment ongezond?'. Het antwoord hierop is JA. Waar die grens ligt, ontdek je tijdens de modules over beweging. 

3. Mindset

Ontzettend onderschat is de wereld van mindset:

Alles begint met een gedachte

Door controle te krijgen over je gedachten, kun je werken aan positiviteit en vertrouwen.  

Never Stop Dreaming

Vaak wordt gedacht dat het ziekenhuis de oplossing is, dit is helaas niet altijd het geval. De oplossing ligt vaak bij jezelf. Zwanger zijn vraagt veel van je lichaam, daarom is het belangrijk om je lichaam voor te bereiden hierop. 

Neem de tijd om te werken aan een gezond lichaam en ook aan een mindset die in balans in. Dit is de juiste basis die je wilt bereiken en hiermee verbeter je jouw kans op een zwangerschap. Maak vandaag de keuze om zelf aan de slag te gaan1

Never Stop Dreaming 

Doe je mee?

1-op-1 begeleiding is perfect als:

In de Fertility Flow Academy kun je terecht voor verschillende 1-op-1 trajecten, tevens krijg je daarbij toegang tot de online omgeving. 

Ik kan je helpen dat tweede streepje op een zwangerschapstest te krijgen door: 

Ben je er klaar voor?

Onze kinderwens ging helaas niet vanzelfsprekend in vervulling. In ons geval kon er (gelukkig) geen medische oorzaak gevonden worden, maar daarmee was dan ook de kous af. Je volgt dan automatisch de protocollaire stappen in de reguliere gezondheidszorg van een fertiliteitstraject. Gelukkig stuitte ik op het 'Master Your Fertility' programma van Inge van der Velpen. Als Vruchtbaarheidsarts weet zij precies wat er mist in de reguliere gezondheidszorg en kijkt zij wel verder. Inge combineert haar kennis als Vruchtbaarheidsarts met mindset & voeding. Ik ben ervan overtuigd dat de 1-op-1 begeleiding van Inge een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de positieve uitkomst, want inmiddels ben ik 7 maanden in verwachting van ons eerste wondertje. 

Agnes

(wens)mama to be

"control fertility stress"

- Toegang tot E-learning ' Take Back Control'
- 3x 1-op-1 gesprek (Duur: 1 uur)
- Werkboek

Gericht op mindset en omgaan met je gedachten

take back control

"master your fertility"

- Toegang tot 'Create Your Fertility' (online)
- 5x 1-op-1 gesprek (duur: 1 uur)
- Werkboek


meest gekozen programma

"ultimate road"

Alles uit 'Master Your Fertility' & nog veel meer.
- Toegang tot alles online programma's
- 1-op-1 begeleiding tot jouw zwangerschap
- Microbioombepaling*

the best for wensmama's

Let's Talk

Plan een gratis kennismaking  in waarbij ik kijk naar jouw situatie en hoe jij gezond zwanger kan worden. 

Zelf ben ik erg ziek geweest bij de geboorte van mijn dochter. Ik kreeg acuut zwangerschapsvergiftiging (HELLP & Pre-Eclampsie). Hierdoor heb ik 10 dagen in het ziekenhuis gelegen, afwijkingen op scans en duurde het een jaar voordat ik weer mezelf was. 

Het klinkt misschien gek, maar ik heb geluk gehad dat het maar een jaar duurde voordat ik er weer was. Vaak duurt dit langer of soms word je niet meer de oude. Dit heeft zoveel impact om mij gehad, dat ik mij meer wilde gaan focussen op preconceptionele gezondheid. 

De gezondheid van een vrouw voordat ze zwanger wordt is ontzettend belangrijk. Dit is de basis die je je toekomstige kindje meegeeft. Daarnaast heeft deze preconceptionele gezondheid invloed op mogelijke risico's tijdens een zwangerschap. 

Mijn doel voor jou is dan ook een gezonde zwangerschap. Wil jij dit ook? Plan dan direct een gratis kennismakingsgesprek in!

Inge geeft met het 1-op-1 programma 'Master Your Fertility' veel informatie die je wellicht wel weet, maar waar je je gewoon niet van bewust bent. Terwijl dit erg belangrijke informatie is of kan zijn. De persoonlijke benadering is heel fijn, waardoor je neit het gevoel hebt dat je een nummer bent. Omdat Inge je informatie geeft, heb je ook niet het idee dat er met een vingertje naar je gewezen wordt wat je wel en niet mag. Zij geeft de informatie en de tools, maar je zult het toch echt zelf moeten gaan doen. En dat is erg handig voor als het programma is afgelopen, want dan bel je Inge ook niet meer iedere week. 

Kim

wensmama

krijg mijn 100% gratis E-book vandaag... direct in je mail! 

Alles wat je moet weten om zelf je kans op een zwangerschap te verbeteren. Neem vandaag het heft in handen en start om zo snel mogelijk een positieve zwangerschapstest in handen te krijgen!

Inge van der Velpen

Inge van der Velpen en Fertility Flow Academy zijn gespecialiseerd in leefstijlgeneeskunde en mind-body geneeskunde voor mannen en vrouwen met een kinderwens. 

© Copyright Inge van der Velpen 2021.  All Rights Reserved

Free Consultation

Sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes nascetur ridiculus mus nulla vitae elit libero a pharetra augue. Fusce dapibus tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh ut fermentum massa justo sit amet risus. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit.

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close