!! BLACK FRIDAY SPECIAL !! 60% KORTING vandaag met deze code: 

INNER WOMAN Academy

Het probleem is niet zwanger worden, maar zwanger blijven

Uit onderzoek blijkt dat 66% van alle bevrucht eicellen niet doorgroeit tot een goede zwangerschap. De belangrijkste oorzaak hiervoor lijkt de eicelkwaliteit te zijn. 

Het goede nieuws is dat jij jouw eicelkwaliteit kan verbeteren & daarmee jouw kans op een zwangerschap. Hoe je dat doet? Dat laat ik je zien in deze online cursus 'Verbeter de eicelkwaliteit'! 

Wat krijg je in deze cursus?


Fertiliteit vs leefstijl

Krijg toegang tot mijn kennis, op het gebied van fertiliteit & leefstijl. Deze waardevolle informatie staat tot jouw beschikking. Het enige wat jij  hoeft te doen is te luisteren en/of kijken naar de video's die ik voor je gemaakt heb. 

Evidence-based

Alle informatie uit deze cursus is onderbouwt met wetenschappelijke literatuur. Dat betekent dat de adviezen die je in deze cursus zult vinden, ondersteunt worden vanuit verschillende studies. 

Empowering

Ik wil dat jij weer in jouw kracht gaat staan. Ik wil dat jij weer in jezelf gaat geloven, dat je weer vertrouwen krijgt in jouw lichaam. Dit ga jij bereiken in deze cursus!

Community

Afhankelijk van de optie die je kiest, krijg je toegang tot de community. In de community kun je elk moment vragen stellen of jouw ervaringen delen. Niet alleen met mij, maar met alle vrouwen in deze community. 

Wie ben ik?

Mijn naam is Inge en ik wil graag dat jij toegang hebt tot de echte informatie. Er is zoveel informatie beschikbaar op internet. Ik noem het niet voor niets Dr. Google. Echter zie je door de bomen het bos niet meer. Er zijn teveel antwoorden en helaas verschillen ze ook vaak. 

Met mijn jarenlange ervaring als fertiliteitsarts in het ziekenhuis en met de kennis uit mijn praktijk, heb ik deze cursus voor jou gemaakt. Een hele eenvoudige manier op toegang te krijgen tot de juiste informatie (lees: wetenschappelijk onderbouwt), waarmee je jouw kansen op een gezonde zwangerschap kan verbeteren!

Veel succes

Inge van der Velpen

Fertiliteitsarts & Leefstijlarts

START VANDAAG

Kies welke optie het beste bij jou past


Bespaar meer dan 60% op deze cursus & alle BONUSSEN. 

Laat deze fantastische aanbieding niet schieten!

MEEST GEKOZEN

Create Your Fertility

Normaal 219 euro, nu voor:

88 euro

Toegang 3 maanden

Toegang Cursus:
*Module: Baarmoeder
*Module: Eierstokken
*Module: Darm
*Module: Brein
BONUS: module zaadkwaliteit
BONUS: mini-cursus 'supplementen'

De actiecode is al toegevoegd aan de checkout

Master Your Fertility

Normaal 379 euro, nu voor:

144 euro

Toegang 6 maanden

Toegang Cursus:
*Module: Baarmoeder
*Module: Eierstokken
*Module: Darm
*Module: Brein
BONUS: Toegang tot de module zaadkwaliteit
BONUS: Toegang tot de mini-cursus 'supplementen'
BONUS: Toegang tot de community

De actiecode is al toegevoegd aan de checkout

Niet goed - Geld terug


Ik weet zeker dat deze cursus waardevol voor jou gaat zijn. Het gaat jou nieuwe inzichten geven. Mocht dit niet het geval zijn, laat het me dan zo snel mogelijk weten. 

Het is alleen mogelijk om je geld terug te krijgen als je dit in de eerste week laat weten dat je toegang hebt tot de cursus. In de weken erna is dit niet meer mogelijk. Tevens is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen als je de video's niet hebt kunnen bekijken of als je gedurende jouw toegang tot de cursus zwanger raakt. 

inner woman Academy

De Academy van Inge van der Velpen

Copyright © Inge van der Velpen · All Rights Reserved

Page Created with OptimizePress