Ain't no mountain high enough

- Challenge - 

In 5 dagen laat ik je zien hoe jij je kans op een zwangerschap kan vergroten 

Wil jij zelf jouw vruchtbaarheid verbeteren? Wacht dan niet langer en ga direct aan de slag. In deze 5-daagse challenge laat ik je zien hoe jij jouw kans op een zwangerschap kunt verbeteren. Doe je mee?

Wat is deze 5 dagen challenge?

Datum: 10-14 januari 2022

Dag 1 - De Wereld Van Het Ziekenhuis vs Preconceptionele Gezondheid

In deze date maak je kennis met jouw cyclus. Ik ga je meenemen in de wereld van hormonen, hoe zit het nou precies. Je ontdekt waarom ik het zo belangrijk vind dat jij begrijpt hoe je cyclus precies werkt en waarom balans zo essentieel is. 

Dag 2 - Leefstijl | What (Not) To do?

Een hot item - leefstijl - , maar wat valt nou precies onder leefstijl. Welke factoren van leefstijl zijn belangrijk als je zwanger wilt worden en hoe kun je dit verbeteren. Oftewel een check van jouw preconceptionele gezondheid (gezondheid voor een zwangerschap = de basis voor jouw kindje).

Dag 3 - Het Microbioom

Het microbioom, een begrip wat ontzettend in opkomst is in de wereld van de vruchtbaarheid. Dan heb ik het met name over je vaginale microbioom. Dit kan namelijk een voorspelling geven over jouw kans op een zwangerschap. Naast je vaginale microbioom, is er ook je darmmicrobioom. Deze is belangrijk voor je algemene gezondheid. Maak kennis met beide tijdens deze date :). 

Dag 4 - Stress & Vertrouwen & Controle

- Alles begint met een gedachte - , denk er maar eens over na, dan kom je erachter dat dit inderdaad het geval is. Elke emotie is het gevolg van een gedachte. In deze date ontdek je jouw gedachten & gevoelens en nog belangrijker hoe je deze kunt beinvloeden zodat je weer vertrouwen en controle krijgt. 

Dag 5 -  Persoonlijk Plan

Ik ga je niet vertellen wat je moet doen, dat is aan jou. Daarom in deze date tijd voor een persoonlijk plan. Hoe ga jij de komende tijd verder? Jouw preconceptionele gezondheid, hoe kan je dit verbeteren? En uiteindelijke leidt een goede preconceptionele gezondheid tot een gezonde zwangerschap & een sneller herstel na je bevalling (denk hierbij ook aan borstvoeding en de gebroken nachten).

Hi, mijn naam is...

Inge. In 2019 heb ik de stap genomen om uit het ziekenhuis te stappen en mij volledig te richten op het verbeteren van de preconceptionele gezondheid. 

In mijn online praktijk focus ik mij op preconceptionele gezondheid, oftewel de gezondheid van jou voor een zwangerschap. Ik wil dat jij gezond zwanger wordt en dat niet alleen, ook streef ik een gezonde zwangerschap na en een snel herstel na je bevalling. 

Wil je weten hoe jij je preconceptionele gezondheid, oftewel de basis die jij jouw kindje meegeeft, verbetert? Meld je dan snel aan voor deze challenge!

In deze 5 dagen ontdek jij:

Datum: 10-14 januari 2022

Dat je niet de enige bent!
Jouw preconceptionele gezondheid
Of het ziekenhuis voor jou de juiste keuze is
Hoe je vertrouwen in je lichaam terug krijgt
Dat je af kunt rekenen met gevoelens als schaamte en schuld
Hoe je zwangerschapsrisico's zo klein mogelijk houdt
Hoe je het snelste hersteld na een bevalling
Tips om de controle terug te krijgen!

5 dagen challenge

Alles wat jij nodig hebt om toe te werken naar een positieve zwangerschapstest

Ik heb maar 5 dagen nodig om te laten zien hoe! 

Datum: 10-14 januari 2022

© Copyright Inge van der Velpen 2021 | Terms & Privacy

Enter your email below


Enter your email below now to get instant access to [Lead Magnet]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close
Page Created with OptimizePress