'Women's Health' 

Aandacht voor jouw 'Inner Woman'

gratis kennismaking

cursussen

persoonlijke coaching

Buiten de lijntjes kleuren


Voor mij is het belangrijk om elke vrouw tijd en aandacht te geven. Hiermee leer ik jou kennen en weet ik waar & waarom je vastloopt. Dit is de persoonlijke benadering die ik jou graag wil geven. Geen protocollen of wachttijden, maar de benadering waar jij behoefte aan hebt.

Let's call

gratis kennismaking

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen of twijfel je of ik de juiste persoon voor jou ben? Plan dan direct deze kennismaking in!

Het doel van dit kennismakingsgesprek is kijken of we een 'match' zijn. Ben ik de juiste keuze voor jou en wat kan ik voor je betekenen?

you've got this

Cursus

In de Inner Woman Academy staan meerdere cursussen voor je klaar. Klik snel op onderstaande link om naar de cursussen te gaan!

Bij sommige cursussen geef ik een paar keer per jaar een community week. In deze week zal ik middels een Instagram account extra's delen & 'live' sessies houden. Check goed wanneer deze zullen plaatsvinden!

achieve more

Persoonlijke coaching

Wil je zo snel mogelijk resultaat en het meest optimale resultaat voor jou? Dan is persoonlijke coaching de beste keuze voor jou. 

Speciaal voor jou heb ik een traject gemaakt. Hierbij krijg je niet alleen korting, maar ook een pakketje thuisgestuurd! Ben je benieuwd? Klik snel op de link

'Women's health' arts

My Own way

Na 5 jaren in het ziekenhuis gewerkt te hebben als Fertiliteitsarts, merkte ik dat ik daar niet meer op mijn plek was. Ik miste de tijd en aandacht om de vrouw achter de patiente te leren kennen en te ontdekken waar ze echt behoefte aan had. 

Tevens merkte ik dat ik steeds meer buiten de lijntjes ging kleuren.  Ik zag namelijk dat bij sommige vrouwen de oplossing niet het volgen van een protocol was. Er was een persoonlijke benadering nodig, waar de focus lag op het herstellen van de balans in het lichaam. 

Het ziekenhuis was daarom niet meer de juiste plek voor mij. Het was tijd voor een nieuwe uitdaging, namelijk een eigen praktijk. Vanuit Zwitserland run ik mijn online praktijk, waar ik mij volledig focus op leefstijl. Dit is gelukkig veel breder dan alleen voeding & beweging. Ik kijk naar jou al geheel, met alle facetten die in jouw leven een rol spelen. Hiervoor gebuik ik in mijn praktijk de 6 pijlers van positieve gezondheid ('Institute for Positive Health' en het leefstijlroer ('Arts & leefstijl').

In 2022 heb ik de verdiepingsopleiding 'Integrative Medicine' succesvol afgerond. Daarmee mag ik de titel 'Arts voor integrale geneeskunde en leefstijlgeneeskunde' dragen. Met de kennis vanuit deze opleiding en mijn ervaring vanuit het ziekenhuis wil ik jou graag helpen om in balans te komen & jouw doelen te bereiken.  

mijn strategie

Mijn Strategie is perfect voor jou als:

je wilt werken aan je gezondheid
je weet dat er meer in je zit
100% gemotiveerd bent
je hormonaal in balans wilt zijn
je wilt en durft te investeren in jezelf

mijn strategie is NieT voor jou als:

je niet gemotiveerd bent
je jouw doelen niet wilt bereiken
je liever lui dan moe bent
je jouw gezondheid niet wilt verbeteren
je niet het best voor jezelf wilt

twijfel je nog?

vraag een gratis kennismaking aan!

Wil je eerst jouw situatie voorleggen of heb je specifieke vragen? Geen probleem, hiervoor is de kennismaking ideaal. Schrijf je vragen van tevoren op, dan kunnen we ze allemaal doornemen. 

Voor mij is het belangrijk dat we een 'klik' hebben, dit is voor mij een essentiele basis. Dan kunnen we namelijk echt jouw doelen bereiken. 

Ben je benieuwd of we deze 'klik' hebben? Klik dan snel op onderstaande button:

Onze kinderwens ging helaas niet vanzelfsprekend in vervulling. In ons geval kon er (gelukkig) geen medische oorzaak gevonden worden, maar daarmee was dan ook de kous af. Je volgt dan automatisch de protocollaire stappen in de reguliere gezondheidszorg van een fertiliteitstraject. Gelukkig stuitte ik op het 'Master Your Fertility' programma van Inge van der Velpen. Als Vruchtbaarheidsarts weet zij precies wat er mist in de reguliere gezondheidszorg en kijkt zij wel verder. Inge combineert haar kennis als Vruchtbaarheidsarts met mindset & voeding. Ik ben ervan overtuigd dat de 1-op-1 begeleiding van Inge een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de positieve uitkomst, want inmiddels ben ik 7 maanden in verwachting van ons eerste wondertje.

Agnes

(wens)mama to be

Luister mijn podcast

inner woman podcast

mis geen aflevering

Geheel gratis

Nieuwe aflevering als eerste in je mailbox

Je kan je elk moment uitschrijven

Schrijf je in

© Copyright Inge van der Velpen 2019-2022.  All Rights Reserved. 

REGISTER YOUR SPOT NOW

Sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes nascetur ridiculus mus nulla vitae elit libero a pharetra augue. Fusce dapibus tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh ut fermentum massa justo sit amet risus. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit.

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

Not sure?

Book your free consultation

Sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes nascetur ridiculus mus nulla vitae elit libero a pharetra augue. Fusce dapibus tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh ut fermentum massa.

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close