aanbod I programma´s

Met aandacht voor jou naar een gezonde zwangerschap

consulten

online programma´s

1-op-1 begeleiding

Een gespecialiseerde Vruchtbaarheidsarts met aandacht voor jou, als vrouw, partner en als moeder in spe.


Je kinderwens vervullen kan veel uitdagingen met zich meebrengen. Uitdagingen die je misschien van tevoren niet had verwacht, maar waar je wel mee wordt geconfronteerd. Ik wil je graag helpen met de uitdagingen die op jouw pad komen. 

you´ve got this

online programma

In de Fertility Flow Academy zitten verschillende online programma's. Van een allesomvattend programma tot losse E-learnings.

Neem snel een kijkje welke programma's er zijn en welke het beste bij jou past. 

Naar Fertility Flow Academy | Online Only 

achieve more with one on one

1-op-1 begeleiding

Dit is absoluut mijn aanbeveling! Niet alleen omdat ik het leuk vind om jou persoonlijk te helpen, maar omdat je hier het meeste aan hebt. Door de 1-op-1 gesprekken, ga je meer nadenken en kom je bij de kern van jezelf. Hierdoor krijg je sneller resultaat (lees: een positieve zwangerschapstest).

De 1-op-1 gesprekken duren 1 uur en vinden plaats via Zoom. Je kan deze gesprekken zelf inplannen. Wil je het beste resultaat? Meld je dan snel aan voor een 1-op-1 programma!

Naar Fertility Flow Academy | 1-Op-1

vruchtbaarheidsarts

my own way

Na 5 jaren in het ziekenhuis gewerkt te hebben als Fertiliteitsarts, merkte ik dat ik er niet meer op mijn plek was. Ik miste tijd en aandacht om de vrouw achter de patiente te leren kennen en te ontdekken waar ze echt behoefte aan had.

Ook merkte ik dat er te snel een behandeling werd gestart, hormonen of IUI, terwijl ik zag dat het probleem op het gebied van leefstijl of mindset lag. Toen we gingen verhuizen naar Zwitserland hoefde ik ook niet lang na te denken wat ik zou gaan doen. Ik startte mijn online praktijk!

In mijn online praktijk combineer ik mijn kennis uit het ziekenhuis met aandacht voor jou, om te ontdekken wat jij van mij nodig hebt. Daarnaast is er volop aandacht voor leefstijl en mindset. 

In mijn programma's

wat ga je ontdekken?

Relatie insulinegevoeldigheid en vruchtbaarheid
De rol van voeding op insulinegevoeligheid
Wanneer sporten slecht is als je zwanger wilt worden
De wereld van mindset
De invloed van gedachten en hoe je deze kunt beinvloeden

Dit is niets voor jou als:

je niet gemotiveerd bent om aan de slag te gaan
Je niet naar je eigen lichaam wilt luisteren
je liever lui dan moe bent
Je liever naar het ziekenhuis gaat, dan kritisch te kijken naar je eigen vruchtbaarheid
Je geen nut ziet in de kracht van je gedachten

weet je het niet?

Neem contact met mij op

Soms weet je niet goed waar je behoefte aan hebt en zie je door de bomen het bos niet meer. Geen zorgen!

Laat me weten wat jouw situatie is, waar je tegenaan loopt en waar je behoefte aan hebt, dan krijg je van mij persoonlijk advies.  

No Strings Attached

Onze kinderwens ging helaas niet vanzelfsprekend in vervulling. In ons geval kon er (gelukkig) geen medische oorzaak gevonden worden, maar daarmee was dan ook de kous af. Je volgt dan automatisch de protocollaire stappen in de reguliere gezondheidszorg van een fertiliteitstraject. Gelukkig stuitte ik op het 'Master Your Fertility' programma van Inge van der Velpen. Als Vruchtbaarheidsarts weet zij precies wat er mist in de reguliere gezondheidszorg en kijkt zij wel verder. Inge combineert haar kennis als Vruchtbaarheidsarts met mindset & voeding. Ik ben ervan overtuigd dat de 1-op-1 begeleiding van Inge een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de positieve uitkomst, want inmiddels ben ik 7 maanden in verwachting van ons eerste wondertje.

Agnes

(wens)mama to be

E-book: Vandaag in je mail

gratis & direct

Zwanger worden | What (not) to do

Adviezen over voeding

Moet je nu juist veel of weinig sporten?

Wat kun je doen voor positieve gedachten?

Gratis E-book

Inge van der Velpen

Inge van der Velpen en Fertility Flow Academy zijn gespecialiseerd in leefstijlgeneeskunde en mind-body geneeskunde voor mannen en vrouwen met een kinderwens.

© Copyright Inge van der Velpen 2021.  All Rights Reserved

REGISTER YOUR SPOT NOW

Sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes nascetur ridiculus mus nulla vitae elit libero a pharetra augue. Fusce dapibus tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh ut fermentum massa justo sit amet risus. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit.

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

Not sure?

Book your free consultation

Sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes nascetur ridiculus mus nulla vitae elit libero a pharetra augue. Fusce dapibus tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh ut fermentum massa.

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close