Inge van der Velpen | online praktijk | e-fertility

Mijn MASTERCLASS begint over:

De MASTERCLASS is al gestart

Wat ontzettend leuk dat je zin hebt om mee te doen!

GRATIS MASTERCLASS

'What (not) to do'
Als je zwanger wilt worden

Ontdek tijdens deze gratis MASTERCLASS mijn 28 tips
om zwanger te worden.


Maandag 26 april om 20 uur (tot 21 uur)

Vul hieronder je emailadres in en ontvang direct je persoonlijke link om te kijkenWat ga je ontdekken in deze MASTERCLASS

Alles wat jij nodig hebt om je kans op een zwangerschap te vergroten

Preconceptionele Gezondheid

De cyclus is een afspiegeling van jouw gezondheid.

Let Food by thy Medicine

Het lichaam zal geen zwangerschap ondersteunen als het niet de juiste basis heeft om een zwangerschap te ondersteunen.

Balance is the key

Balans in alle facetten van je leven en daarmee in je lichaam.

How (not) to move

Hoe zit het met bewegen of sporten. Heeft dit invloed op je vruchtbaarheid? Of misschien is het een betere vraag, wanneer wordt sporten slecht voor je vruchtbaarheid?

The Power of the Mind

Verlies van vertrouwen in je lichaam en in jezelf. Dit speelt bij elke vrouw een rol. Schuldgevoel of juist angst voor de toekomst. 

28 tips

Ontdek mijn tips hoe je zelf je kans op een zwangerschap kan verbeteren. 

Testimonial

Zelf invloed hebben

Na het kijken en beluisteren van de MASTERCLASS van Inge, had ik meteen meer vertrouwen in het zwanger worden, -ik kreeg het gevoel dat ik er invloed op had-. Dit zorgde ervoor dat ik meer controle voelde en echter concrete dingen meteen al kon aanpassen in mijn lifestyle. Het mooie was dat die zaken niet alleen nieuw voor mij waren, maar tegelijkertijd ook heel vanzelfsprekend en logischLeefstijl & mindset net zo belangrijk als medisch traject

Dankbaar dat Inge van der Velpen op mijn pad kwam en ik de gratis masterclass heb kunnen volgen. Dit was precies wat ik nodig had, naast een medisch fertiliteitstraject een stukje ondersteuning in mindset en leefstijl. Dit is naar mijn mening minstens zo belangrijk als het medische traject zelf maar waar helaas in het ziekenhuis te weinig aandacht voor is. Als arts vind ik het zelf belangrijk dat de informatie over leefstijl en vruchtbaarheidsadviezen goed/wetenschappelijk onderbouwd zijn. En juist daarom sprak deze masterclass mij zo aan, ik denk dat Inge als fertiliteitsarts de juiste tips en ondersteuning kan bieden en ook echt de tijd neemt hiervoor. De tips en adviezen geven mij ondersteuning en houvast in het spannende maar ook onzekere traject van zwanger worden.


Lara

Mijn eigen arts zou dit ook moeten kijken!

Fijn om een MASTERCLASS te krijgen van een fertiliteitsarts die verder kijkt dan de richtlijnen van het ziekenhuis, maar wat wel goed onderbouwd is. Bij de MASTERCLASS werden mijn vragen beantwoord die ik ook aan mijn eigen fertiliteitsarts had gesteld. Mijn eigen arts kon niet aangeven wat ik nog meer met voeding kon doen, maar Inge kon dat wel met wetenschappelijke onderbouwde informatie. Waardoor ik zie dat ik al goed bezig ben en dat geeft mij zelfvertrouwen. Maar ik weet nu ook waar er nog aandachtspunten liggen. Ik zou mijn eigen arts ook deze MASTERCLASS willen aanbevelen!

Goed dat er aandacht wordt besteed aan lichaam en geest, die laatste wordt nogal eens vergeten terwijl daar voor mij een uitdaging ligt. Hier kon ik zelf niet veel over vinden, dus ik was blij dat dit ook een belangrijk onderdeel was in de MASTERCLASS. Het is best eenzaam, om 2,5 jaar zonder succes bezig te zijn met een kinderwens. Het is fijn dat de informatie die ik zelf had gevonden werd bevestigd bij deze MASTERCLASS dat maakt het toch een stukje minder alleen. 

Deze MASTERCLASS was prettig om naar te luisteren omdat Inge ook haar eigen ervaring meenam en daardoor op een gelijkwaardige manier informatie over bracht. Door de voorbeelden ging de informatie leven waardoor ik het beter kon onthouden. 
Meest gestelde vragen

Waarom zou je deze MASTERCLASS volgen?

Reason why

Goede vraag ;). Om hier een antwoord op te geven, heb ik een vraag voor je 'Wat zegt je gevoel?'. Voelt het goed of ben je nieuwsgierig, dan zou ik absoluut kijken. Voelt het niet goed, dan ga je lekker iets anders doen ;).

Wat maakt mij expert op dit gebied? 

Expert

Ik heb 5 jaren gewerkt als fertiliteitsarts in het ziekenhuis. Helaas bleek het ziekenhuis voor mij niet de juiste plek te zijn. Teveel protocollen, wachtlijsten en overvolle poli's. Terwijl ik juist aandacht wilde geven, om de vrouw achter de patiente te leren kennen. Daardoor weet ik precies hoe & waar ik je kan helpen. 

Daarnaast volg ik de opleiding 'Integrative Medicine' en verdiep ik me in de cyclus, leefstijl & mindset. 

Komt er een herhaling?

Replay

Er is een mogelijkheid om de herhaling te kijken. Alleen heb ik voor de LIVE kijkers een verrassing!

Klinkt wel erg makkelijk

Too easy

'Dus het enige wat ik moet doen om zwanger te worden is deze MASTERCLASS te volgen?'. Ik zou willen dat het zo simpel was. Helaas is deze MASTERCLASS geen garantie op een zwangerschap. Wat ik wil bereiken is jou bewust te maken dat jouw gezondheid de basis is van de gezondheid van jou kindje & hoe belangrijk dit is. 

Mijn gezondheid is al perfect

What if

'Ik leef al super gezond.' Helemaal fantastisch! Dit is de beste voorbereiding op een zwangerschap. 

Helaas is gezond, niet altijd gezond. Onze maatschappij is namelijk ingesteld op 'zo snel & makkelijk mogelijk'. Wil je weten wat echt gezond is? Kijk dan naar de MASTERCLASS.

Zit je in een ziekenhuistraject?

The way to the hospital

Zit je momenteel in een ziekenhuistraject of denk je eraan dit te gaan doen? Geen probleem. 

Soms is het ziekenhuis gewoon de oplossing. Ook dan is jouw gezondheid belangrijk en is het goed om ook deze MASTERCLASS te volgen.

Copyright © Inge van der Velpen. All Rights Reserved. 

Reserveer jouw plek!

Vul onderstaande gegevens in om jouw plek te reserveren in de MASTERCLASS

Jouw gegevens worden gebruikt voor het versturen van informatie over deze masterclass en voor de nieuwsbrief. Bekijk ook de Privacy Policy van Inge van der Velpen. 

Close
Page Created with OptimizePress