Doe mee! GRATIS Masterclass Kinderwens

Woensdag 23 februari 2022 om 20 uur

Ik laat je zien hoe je jouw kans op een zwangerschap kunt verbeteren

Het maakt niet uit of je net start met het proberen zwanger te worden of als je in een ziekenhuistraject zit. Bij alle situaties sluit deze masterclass aan!

In deze masterclass komt alles aan bod wat je moet weten als je probeert zwanger te worden. Je krijgt de ultieme voorbereiding op een zwangerschap.

Wacht niet te lang, vol=vol!

masterclass - woensdag 23 februari om 20 uur

Wat kan je verwachten?

Een klein voorproefje op de Masterclass, kijk snel deze video!

Coming soon

Waar ga ik het over hebben...

Natuurlijk vs ziekenhuis

Wat kan je nou het beste doen als je spontaan zwanger probeert te worden en wat zijn nou de do's & don'ts als je een ziekenhuistraject volgt. Hoe kan je het beste je vruchtbare periode vinden en wat moet je nou echt weten van jouw cyclus? In de masterclass krijg je het antwoord.

Leefstijl

Ons Westers voedingspatroon is eigenlijk helemaal niet zo gezond, het zit vol met suikers en slechte vetten. Wat kan je dan het beste veranderen aan dit voedingspatroon? En sporten, kan je echt teveel doen? Antwoord op de vraag, welke supplementen moet je hebben.

Stress

Genoeg stressfactoren als je probeert zwanger te worden, een achtbaan aan emoties (elke cyclus weer), relatieproblemen, iedereen om je heen wordt zwanger en niet te denken aan kraamvisites....

En dan heb ik het nog niet eens over de vragen die je krijgt: 'Willen jullie zwanger worden' of 'Wanneer komt de 2e?'. 

Dit kan allemaal leiden tot verlies van vertrouwen & controle, en juist dat wil ik aanpakken, want jij verdient het om te vertrouwen in jouw lichaam!

De Masterclass

Mijn expertise

Ik deel mijn kennis vanuit het ziekenhuis en mijn online praktijk met jou

Stel je vragen

Je kan direct vragen stellen!

Winactie!

Doe je al mee met de winactie? Check mijn Instagram @ingevandervelpen, vanaf 16 februari is deze actief!

Lotgenoten

Deze masterclass is speciaal voor kinderwens, je bent niet de enige 🙂

Teams

De masterclass vindt plaats via Teams.

Beperkt plek

Er is beperkt plek, dus wacht niet te lang!

Ik weet wat jij doormaakt..

Met mijn 5 jaren ervaring als Fertiliteitsarts in het ziekenhuis, weet ik wat jij, als patiente, kan verwachten in het ziekenhuis. Met mijn ervaring als zelfstandige 'Women's Health' arts sinds 2019, weet ik wat jij als vrouw doormaakt. 

Deze twee werelden combineer ik in mijn masterclass, om jou de beste voorbereiding te geven op een zwangerschap. Dat verdien jij & jouw toekomstige kindje!

Inge van der velpen

'Women's Health' Arts
Leefstijl- & Integrale Arts

Onze kinderwens ging helaas niet vanzelfsprekend in vervulling. In ons geval kon er (gelukkig) geen oorzaak gevonden worden. Je volgt dan automatisch de protocollaire stappen in het ziekenhuis. Dit gaf mij een onbevredigend gevoel waardoor ik zelf op zoek ben gegaan naar kennis en informatie. Gelukkig stuitte ik op Inge, met haar ervaring als fertiliteitsarts weet zij precies wat er mist in het ziekenhuis en kijkt zij wel verder. Inge combineert haar kennis als fertiliteitsarts met mindset & voeding. Zij gaf mij het vertrouwen en de extra handvatten om ons doel te verwezenlijken. Ik ben ervan overtuigd dat Inge een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de positieve uitkomst, want inmiddels ben ik al 7 maanden in verwachting van ons eerste wondertje.

agnes

(wens)mama to be

het is nooit te laat om te investeren, om zelf jouw vruchtbaarheid te verbeteren. 

Woensdag 23 februari 2022 om 20 uur

© Copyright Inge van der Velpen 2022.  All Rights Reserved

Reserveer jouw plek nu!

Op woensdag 23 februari om 20 uur vindt deze masterclass plaats. Deze masterclass wil je niet missen als je zwanger probeert te worden. Wacht niet te lang met aanmelden, want er is beperkt plek!

De verwerking van jouw gegevens staan beschreven in mijn Privacy Policy. Je krijgt emails die gaan over deze masterclass en daarna word je automatisch op de hoogte gehouden van updates. Je kan je op elk moment hiervoor uitschrijven, door op 'unsubscribe' te klikken, onderaan de email.

Close
Page Created with OptimizePress