'Womens health' arts

Met aandacht voor jouw 'Inner Woman'

Cursussen

Coaching

Masterclass

Kijken naar jou als geheel en niet alleen naar een symptoom


Een integrale benadering betekent niet alleen kijken naar jouw 'klacht', maar kijken naar jou als geheel: wie ben je, wat doe je en speelt er allemaal in jouw leven.

you´ve got this

Cursussen

In de Inner Woman Academy zitten verschillende cursussen. 

Neem snel een kijkje welke programma's er zijn en welke het beste bij jou past. 

Naar Inner Woman Academy | Cursussen 

achieve more with one on one

(Groeps)Coaching

Dit is absoluut mijn aanbeveling! Niet alleen omdat ik het leuk vind om jou persoonlijk te helpen, maar omdat je hier het meeste aan hebt. Door de 1-op-1 gesprekken, ga je meer nadenken en kom je bij de kern van jezelf.

Naast persoonlijke coaching geef ik ook groepscoaching, met name op het gebied van kinderwens. Het is namelijk gebleken dat dit enorm bijdragend is.

Naar Inner Woman Academy | Coaching

Start the class

Masterclass

Op dit moment draait er een masterclass. Dit is de masterclass die ik samen met Susan Zengerink geef over 'Uitdagingen bij kinderwens'.

Wil je hier meer over weten? Klik snel op de link hieronder

Naar Inner Woman Academy | Masterclass

'Womens heahth' arts

my own way

Na 5 jaren in het ziekenhuis gewerkt te hebben als Fertiliteitsarts, merkte ik dat ik er niet meer op mijn plek was. Ik miste tijd en aandacht om de vrouw achter de patiente te leren kennen en te ontdekken waar ze echt behoefte aan had.

Ook merkte ik dat er te snel een behandeling werd gestart, hormonen of IUI, terwijl ik zag dat het probleem op het gebied van leefstijl of mindset lag. Toen we gingen verhuizen naar Zwitserland hoefde ik ook niet lang na te denken wat ik zou gaan doen. Ik startte mijn online praktijk!

In mijn online praktijk combineer ik mijn kennis uit het ziekenhuis met aandacht voor jou, om te ontdekken wat jij van mij nodig hebt. Daarnaast is er volop aandacht voor leefstijl en mindset. 

Onze kinderwens ging helaas niet vanzelfsprekend in vervulling. In ons geval kon er (gelukkig) geen medische oorzaak gevonden worden, maar daarmee was dan ook de kous af. Je volgt dan automatisch de protocollaire stappen in de reguliere gezondheidszorg van een fertiliteitstraject. Gelukkig stuitte ik op het 'Master Your Fertility' programma van Inge van der Velpen. Als Vruchtbaarheidsarts weet zij precies wat er mist in de reguliere gezondheidszorg en kijkt zij wel verder. Inge combineert haar kennis als Vruchtbaarheidsarts met mindset & voeding. Ik ben ervan overtuigd dat de 1-op-1 begeleiding van Inge een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de positieve uitkomst, want inmiddels ben ik 7 maanden in verwachting van ons eerste wondertje.

Agnes

(wens)mama to be

REGISTER YOUR SPOT NOW

Sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes nascetur ridiculus mus nulla vitae elit libero a pharetra augue. Fusce dapibus tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh ut fermentum massa justo sit amet risus. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit.

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

Not sure?

Book your free consultation

Sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes nascetur ridiculus mus nulla vitae elit libero a pharetra augue. Fusce dapibus tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh ut fermentum massa.

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close