Luister naar de 'inner woman' podcast

De podcast over alles wat met vrouw zijn te maken heeft 

In deze podcast zal niet alleen ik, maar ook gastsprekers aan het woord komen. Alles gaat aan de orde komen, van leefstijl tot aan hormonen. Hoe kun je meer gaan leven naar je cyclus en je hormonen en dit gebruiken om beter in balans te komen? Wat is de waarde van het microbioom en zou je dit moeten doen? Zou je behandelingen zoals acupunctuur kunnen overwegen?

Al deze vragen worden beantwoord in deze podcast! 


Wil je geen podcast missen, schrijf je hier:

Waar gaat de 'INNER WOMAN' Podcast over

Kinderwens

Wat kun je zelf doen om je kansen op een zwangerschap te vergroten, naast de mogelijkheden van het ziekenhuis? In deze podcast heb ik het over de invloed van leefstijl op je vruchtbaarheid, maar ook over allerlei andere behandelingen zoals acupunctuur. 

Luisteren naar je lichaam

Als vrouw (& natuurlijk ook als man) is het belangrijk om te luisteren naar je lichaam. Jouw cyclus zorgt ervoor dat je hormonen continu in samenstelling veranderen en dat heeft invloed op jou. Daarom is het belangrijk te luisteren naar je lichaam. 

In balans zijn en blijven

Hormonaal in balans, dat heb je vast al vaker gehoord danwel gelezen. Een simpele bloedtest laat helaas niet zien of je hormonaal in balans bent. Hoe weet je nou of je in balans en wat kun je doen om in balans te komen? 

Mijn (favoriete) podcasts

#1
De keuzes die ik heb gemaakt

#2 Q&A
Stuur alvast je vraag in via info@ingevandervelpen.nl of via Instagram @ingevandervelpen

#3 
De Cyclus Strategie (Boek van Maisie Hill)

Podcast gastsprekers

Susan Zengerink

Coach gespecialiseerd in kinderwens, tevens is ze ervaringsdeskundige

Melanie Peeters

Acupuncturist gespecialiseerd in kinderwens

De Inner Woman Podcast (en waarom ik het leuk vind!)

Steeds vaker krijg ik vragen van vrouwen die niet alleen gaan over kinderwens, maar over algemene gezondheid. Daarom gaat deze podcast niet alleen voor vrouwen die zwanger willen worden, maar voor elke vrouw. 

Het leuke van een podcast is dat het heel laagdrempelig is, voornamelijk om te luisteren. Daarnaast vind ik het leuk om op deze manier jou nieuwe inzichten te geven en experts aan het woord te laten.

Wil je geen podcast missen, schrijf je hier:

mijn expertise in integrale geneeskunde en jarenlange ervaring in het ziekenhuis, geven mij de basis voor deze podcast.


Ik hoop met deze podcast taboes te doorbreken en de vrouw in haar kracht te zetten!

Mijn route sinds 2019...

Na 5 jaren te hebben gewerkt in het ziekenhuis als Fertiliteitsarts was het voor mij tijd voor een nieuwe start. Dit bracht mij tot een eigen praktijk. Een praktijk waarbij ik tijd en aandacht heb om de vrouw achter de patiente te leren kennen. 

In mijn praktijk focus ik mij op leeftijd & op mind-body. Hiermee kun je niet alleen je gezondheid  (& vruchtbaarheid) verbeteren, maar ook jouw kwaliteit van leven. 

Het belang van voeding & de relatie met insulinegevoeligheid
Het microbioom
Beweging: te veel of juist te weinig?
De invloed van je gedachten op je mindset
Het belang van affirmaties

Inge van der Velpen

Inge van der Velpen en Fertility Flow Academy zijn gespecialiseerd in leefstijlgeneeskunde en mind-body geneeskunde voor mannen en vrouwen met een kinderwens.

© Copyright Inge van der Velpen.  All Rights Reserved