De cyclus is een afspiegeling van jouw gezondheid

Online spreekuur

Elke maandag- en vrijdagochtend heb ik een online spreekuur. Jij kan je inschrijven voor dit spreekuur. Hierbij wordt er niet alleen gekeken naar medische aspecten, maar is er ook aandacht voor jouw cyclus, jouw vruchtbare periode, jouw leefstijl & mindset. Dit samen zorgt voor een volledig beeld van jouw gezondheid.

Integrale visie

Tijdens mijn werk in het ziekenhuis merkte ik langzaam dat er iets niet klopte voor mij. Ik had een vol spreekuur met vaak dubbele afspraken, waardoor ik weinig aandacht had voor de vrouw achter een patiente. Daarnaast waren er protocollen, wachtlijsten, etc.., waardoor ik geen tijd had om de vrouw te helpen waar ze mij echt nodig had. 

Ik wilde meer doen, het voelde niet goed om zo door te gaan. Daarom ben ik mij gaan richten op de cyclus, leefstijl en mindset bij vrouwen die zwanger willen worden. Ik geloof erin dat deze facetten essentieel zijn om zwanger te worden en dat dit aandacht moet hebben!


Integrale geneeskunde oftewel Integrative Medicine


Complementair

Er wordt niet alleen gekeken vanuit een medisch perspectief, maar vanuit een bredere visie. 

Leefstijl
Acupunctuur
Chinese geneeskunde
Homeopathie

Samen met jou

Een belangrijk aspect in de integrale geneeskunde is dat niet de dokter het beleid of de behandeling kiest, maar dat dat samen met jou gebeurd. Jij wordt meegenomen in dit proces.


Compleet

Er wordt naar jouw gekeken in zijn geheel. Dus niet alleen naar jouw gezondheid, maar ook naar de context. Daarmee bedoel ik dat er naar jouw leven gekeken wordt en alles wat erin zit. Voorbeelden hiervan zijn:

Relatie
Werk
Financiele situatie
Thuissituatie
Etc.

De cyclus is een afspiegeling van jouw gezondheid

© Copyright Inge van der Velpen 2020.  All Rights Reserved.