Master Your Fertility

Ontdek hoe je zwanger kan worden in 10 weken tijd, ook als je een ziekenhuistraject volgt. 

Dit is het 1-op-1 programma wat ik aanbeveel!

Alles uit jezelf halen
Zonder stress en met optimale leefstijl
De beste voorbereiding op een zwangerschap

Wil jij graag zwanger worden en wacht je op een positieve zwangerschapstest?

Wil jij nou ook eindelijk dat 2e streepje op een zwangerschapstest? Dan ben jij degene die het fantastische nieuws kan vertellen aan familie en vrienden, in plaats van dat er weer een vriendin of (schoon)zusje zwanger is.

Met dit 1-op-1 programma ga jij je kansen op dat 2e streepje optimaliseren. Niet alleen krijg je toegang tot het online programma 'Create Your Fertility', maar met een persoonlijk programmaboek en 1-op-1 gesprekken met mij, ga jij het beste uit dit programma halen. 

Een gezond voedingspatroon, gecombineerd met controle over lichaamsgewicht, en regelmatige beweging verminderen het risico op problemen rondom de eisprong met 69%!

In het persoonlijk programmaboek staat alles wat je moet weten over onder andere voeding en beweging gericht op vruchtbaarheid. Dit is gebaseerd op wetenschappelijke informatie, oftewel wat er in onderzoek is aangetoond. 

Dus als jij dat 2e streepje wil op een zwangerschapstest, meld je dan direct aan voor dit programma! (let op, er is beperkt plek)

Het beste voor jouw kindje

Door je nu te focussen op je gezondheid, dus voor een zwangerschap, heb jij de beste voorbereiding voor jouw kindje.

Jouw gezondheid

de gezondheid van jouw toekomstige kindje

Dit krijg je allemaal met 'master your fertility'

Toegang tot het online programma 'Create Your Fertility', vol met videotraining. Daarbij een persoonlijk programmaboek en mijn begeleiding.

online programma

In totaal 3 maanden toegang tot de videotraining van 'Create Your Fertility', inclusief live Q&A en besloten Facebookgroep.

5x 1-op-1

Een uur lang via Zoom beantwoord ik al jouw vragen over de doorlopen modules en geef ik je advies wat bij jouw situatie past. En dit vijfmaal!

Deze consulten kun je vergoed krijgen via de aanvullende verzekering (alternatief).

Persoonlijk programmaboek

Na aanleiding van een vragenlijst krijg je je persoonlijke programmaboek, met alle informatie over leefstijl, mindset gericht op vruchtbaarheid.

workshop

Een workshop over hoe om te gaan met stress. Het stappenplan wordt doorlopen en tijdens de workshop ga je hier zelf mee aan de slag. De workshop is via Zoom met maximaal 10 vrouwen. 

Leefstijl

Het programma is onder andere gericht op leefstijl. Wat is de beste leefstijl voor de beste kansen op een 2e streepje op de zwangerschapstest en de minste kans op een miskraam. Dit ga je hier ontdekken!

mind-body

Naast leefstijl is mindset een belangrijk element. Hoe ga je om met alle 'uitdagingen' die op je pad komen? Gevoelens van verlies, verdriet, schaamte, het niet kunnen vervullen van je taak als vrouw, dit zorgt voor stress. Door aan je mindset te werken, kun je stress verminderen. 

Persoonlijk programmaboek

Het programmaboek, totaal gericht op de meest vruchtbare leefstijl en mindset!

Wat ga je ontdekken?

In 10 weken tijd neem ik je mee in de wereld van de vruchtbaarheid en ontdek je alles wat je moet weten voor een optimale kans op een zwangerschap!

Balance your hormones


What about lifestyle


Let food be thy medicine


How (not) to move


power of the mind


workshop


Testimonial

Persoonlijke benadering

Inge geeft met het 1-op-1 programma veel informatie, die je wellicht wel weet, maar waar je je gewoon niet van bewust bent. Terwijl dit erg belangrijke informatie is of kan zijn. De persoonlijke benadering is heel fijn, waardoor je niet het gevoel hebt dat je een nummer bent. Omdat Inge je informatie geeft, heb je ook niet het idee dat er met een vingertje naar je gewezen wordt wat je wel en niet mag. Zij geeft de informatie en de tools, maar je zult het toch echt zelf moeten gaan doen. En dat is erg handig voor als het programma is afgelopen, want dan bel je Inge ook niet meer iedere week.

- Kim -


Verder kijken dan de protocollen

Onze kinderwens ging helaas niet vanzelfsprekend in vervulling. In ons geval kon er (gelukkig) geen medische oorzaak gevonden worden, maar daarmee was dan ook de kous af. Je volgt dan automatisch de protocollaire stappen in de reguliere gezondheidszorg van een fertiliteitstraject. Dit gaf mij een onbevredigend gevoel waardoor ik zelf op zoek ben gegaan naar meer kennis en informatie. Gelukkig stuitte ik op het 'Master Your Fertility' programma van Inge van der Velpen. Als vruchtbaarheidsarts weet zij precies wat er mist in de reguliere gezondheidszorg en kijkt zij wel verder. Inge combineert haar kennis als vruchtbaarheidsarts met mindset & voeding. Zij gaf mij het vertrouwen en extra handvatten om ons doel te kunnen verwezenlijken. Ik ben ervan overtuigd dat de 1-op-1 begeleiding van Inge een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de positieve uitkomst, want inmiddels ben ik 7 maanden in verwachting van ons eerste wondertje.

- Agnes -


Fertiliteitsarts

Inge van der Velpen

De periode waarin je zwanger probeert te worden, misschien is dit wel de meest uitdagende periode in je leven. 

Mijn meest uitdagende periode, is de periode na de bevalling van mijn dochter. Voor het eerst moeder, voor het eerst een baby, slapeloze nachten, een nieuw ritje zoeken en oja, ook nog herstellen van zwangerschapsvergiftiging. Oftewel moeheid, concentratieproblemen, geheugenproblemen en zo kan ik nog wel wat noemen. 

Dit is precies de reden waarom ik zoveel waarde hecht aan jouw gezondheid voor je zwangerschap. Als ik niet een goede gezondheid,  had ik dit niet waarschijnlijk niet geschreven. Daarom doe ik wat ik doe.

1-op-1 programma:
master your fertility

Wil jij nou eindelijk dat 2e streepje op een zwangerschapstest en wil je het beste voor jouw toekomstige kindje?

Wacht dan niet langer & meld je aan!

Toegang tot het volledige programma

€479

eenmalige betaling

Aanvullende (alternatieve verzekering):
je betaalt dit pakket direct, echter krijg je per consult een aparte factuur voor de vergoeding (deels) vanuit je verzekering.

Online programma
Persoonlijk programmaboek
5x 1-op-1 gesprekken (elk 1 uur)
BONUS: workshop
De ideale voorbereiding

Copyright © Inge van der Velpen. All Rights Reserved. 

Page Created with OptimizePress