Mini Cursus Supplementen

De meest volledige cursus voor vrouwen met kinderwens (& zwangerschapsverlies)

Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat je met de juiste keuze in supplementen je vruchtbaarheid vergroot en je eicelkwaliteit kan verbeteren. Helaas varieert de kwaliteit van de multivitamines (zwanger worden, mama, etc.) enorm. De doseringen varieren, vitamines & mineralen kunnen ontbreken of de juiste vorm is niet aanwezig. 

Ook blijkt uit onderzoek dat een tekort aan bepaalde vitamines & mineralen juist kan zorgen voor een verminderde vruchtbaarheid. 

Wil jij sneller zwanger raken en minder kans maken op het verliezen van je zwangerschap? Maak dan de juiste keuze in je supplementen. In deze mini-cursus laat ik je zien welke supplementen ervoor zorgen dat jij jouw vruchtbaarheid verbetert. 

De meest volledige cursus

Speciaal voor vrouwen die zwanger willen worden en/of een zwangerschap(pen) hebben verloren.

Over deze mini cursus

Het lijkt zo simpel, een multivitamine gericht op zwanger worden gaan slikken. Helaas is er zoveel te verkrijgen en voor uiteenlopende prijzen, dat het best lastig is om de juiste te maken. 

Er is namelijk een groot kwaliteitsverschil tussen de verschillende producten. Doseringen kunnen erg varieren en vaak zit er een inactieve vorm van een vitamine in een multivitamine waar juist een actieve vorm de voorkeur heeft. Ook kunnen er essentiele elementen missen in de supplementen die je slikt.

Ik wil graag dat jij de juiste informatie hebt. Zodat jij daarmee jouw kansen op een gezonde zwangerschap kunt verhogen. Voor mij meer dan genoeg reden om deze mini-cursus te maken. Hierin geef ik een duidelijk overzicht van de essentiele vitamines & mineralen, met de juiste doseringen! 

Om het nog iets leuker te maken, heb ik ook kortingscodes voor je. De prijs van deze cursus verdien je hiermee dan ook snel terug :).

Wat ga je ontdekken?

De volledige lijst aan vitamines & mineralen die je lichaam nodig heeft om een zwangerschap te ondersteunen. 
Inclusief de juiste doseringen
Een lijst met extra supplementen, om je vruchtbaarheid een extra boost te geven. 
Ik leg je uit waarom het belangrijk is om te kijken naar de vorm (=actief vs inactief) van bijvoorbeeld foliumzuur, die in een multivitamine zit.
Welke vitamines & mineralen jouw eicelkwaliteit ondersteunen.
De essentiele vitamines & mineralen voor de man!

Video #1

Welke vitamines & mineralen mogen niet ontbreken?

Video #2

Waar moet je nog meer op letten?

Video #3

Mijn aanbevelingen & kortingscodes

Inge van der Velpen

'Women's Health' Arts

Het is een terugkerend onderwerp en wekelijks adviseer ik vrouwen hierover: supplementen. Dit zijn een aantal van de  reacties die ik regelmatig hoor:

*'In mijn multivitamine zit foliumzuur & omega-3 vetzuren, dus dit lijkt me een goed product'
Helaas is dit vaak niet het geval. Foliumzuur is een synthetische variant. Dat betekent dat het lastiger is voor ons lichaam om dit op te nemen, ten opzichte van een natuurlijke actieve vorm. Daarnaast is omega-3 vaak te laag gedoseerd, als het is toegevoegd aan een multivitamine. 

*Kan ik gewoon bij de drogist mijn supplementen halen?
Dat kan, echter is dit vaak van mindere kwaliteit. De dosering is niet helemaal optimaal en er kunnen essentiele vitamine of mineralen ontbreken. Tevens zit er vaak de synthetische vorm van foliumzuur in.  Als je wilt gaan voor de beste kwaliteit heeft dit niet mijn voorkeur. 

*Hoe weet ik of mijn multivitamine volledig is, met de juiste doseringen?
Dit is een hele goede vraag, waar ik vaak uitgebreid op in ga tijdens mijn consulten. Aangezien ik deze vraag vaak krijg, leek het mij makkelijker om hier een mini-cursus over de maken. Op deze manier kan jij zelf, op het moment dat jou past, rustig alle informatie doornemen. Doordat je een jaar toegang krijgt tot de cursus, kan je de video's meerdere keren bekijken. Antwoord op deze vraag vind je in de cursus ;).

In de cursus heb ik alle informatie verwerkt, die ik ook tijdens mijn coachingstrajecten bespreek. Al mijn kennis, vanuit het ziekenhuis & vanuit mijn leefstijlopleiding, over supplementen is voor jou een jaar lang beschikbaar. De minimale investering voor de toegang tot deze cursus, krijg je al snel terug met de kortingscodes die in deze cursus krijgt.

Krijg toegang tot deze volledige cursus

De meest volledige cursus, speciaal voor vrouwen die zwanger willen worden of een zwangerschap hebben verloren.

© Copyright Inge van der Velpen 2019-2022.  All Rights Reserved.