Fertiliteitsarts met online praktijk

Inge van der Velpen

In 2019 nam ik de stap om het ziekenhuis te verlaten en mijn online praktijk te starten. Een stap waar ik geen moment spijt van heb. Vanuit de Zwitserse bergen help ik vrouwen om hun droom te verwezenlijken. 

Zwanger worden, zwanger blijven en een 'goede' bevalling is helaas niet vanzelfsprekend. Daarom hecht ik veel waarde aan preconceptionele gezondheid, de gezondheid van een vrouw voor een zwangerschap.

Waarom preconceptionele gezondheid:

Grotere kans op zwangerschap
Lagere kans op problemen tijdens de zwangerschap
Sneller herstel na de bevalling

Let food be thy medicine and medicine be thy food

Hippocrates

Kennismaking

Wil je samen met mij jouw situatie in kaart brengen, waar loop je tegenaan en hoe kan je je kans op een zwangerschap verbeteren?

Dat kan in een gratis kennismakingsgesprek. Hierin kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen? 

BIG: 7991 847 1001
KvK: 75870509

Wat voor mij, als arts, belangrijk is


Aandacht

Aandacht voor de vrouw achter jou! In het ziekenhuis had ik niet de tijd om de vrouw achter de patiente te leren kennen. Voor mij is dit belangrijk, door meer over jou en jouw leven te weten, weet ik precies waar en hoe ik jou kan helpen of ondersteunen. 


Persoonlijke begeleiding

Het meest waardevolle voor mij is 1-op-1 begeleiding. Hierdoor leer ik jou kennen en kan ik jou helpen waar jij mij nodig hebt. 

Samen gaan we aan de slag om jouw vruchtbaarheid te verbeteren. Ik geef jou de kennis die je nodig hebt en samen maken we een plan om dit toe te passen in jouw leven. 


Preconceptionele zorg

De gezondheid van een vrouw voor haar zwangerschap is voor mij erg belangrijk. Mede door mijn ervaring weet ik dat het belangrijk is om je voor te bereiden op een zwangerschap. 

Zwanger worden start met het bewust zijn van jouw eigen gezondheid. Dit is namelijk de basis van de gezondheid voor jouw kindje.