fertility flow academy

Online programma's & E-learning

Wil je weten welk programma het beste bij jou past? Plan dan snel een gratis kennismaking in, dan kijken we samen wat het beste bij jou past.

Wil je een online programma of een E-learning volgen, maar wil je toch een 1-op-1 gesprek daarbij? Geen probleem, Je kan altijd een afspraak inplannen op mijn online spreekuur of meerdere afspraken via Let's Talk.


Ik ben aangesloten bij de AVIG (Artsen Vereniging Integrale Geneeskunde). Dat betekent concreet voor jou dat je de kosten (deels) vergoed kan krijgen middels een aanvullende zorgverzekering.
Check je zorgverzekering (alternatieve zorg, preventie & cursussen)

Persoonlijk Advies

Consulten

Create Your Fertility

Het meest volledige online programma uit de Fertility Flow Academy.  Het programma duurt 10 weken en je gaat ontdekken hoe je met je voeding je vruchtbaarheid kan verbeteren, antwoord op de vraag of beweging je kans op een zwangerschap ook negatief kan beinvloeden en ik geef je alle tools die je nodig hebt om af te rekenen met het stemmetje in je hoofd die zorgt voor negativiteit!

Daarnaast zit er een live Q&A in dit programma. Op deze manier kan ik jou toch persoonlijke begeleiding bieden, want ik ben ervan overtuigd dat je hierdoor meer uit het programma gaat halen! 

Sneller zwanger, gezonder zwanger, sneller herstel na je bevalling & de beste gezondheid voor je kindje!
Met vertrouwen en controle zwanger worden!
BONUS: live workshop
BONUS: E-learning Vruchtbaarheidssignalen
Besloten Facebookgroep
Cadeau! Speciaal opgestuurd vanuit Zwitserland

Persoonlijk advies

No mountain is high enough

Weet je eigenlijk niet waar je precies behoefte aan hebt of waar je nou in vastloopt? Ik help je graag om dit duidelijk te krijgen.

Via onderstaande button kun je contact met mij opnemen. Vul de vragen in en krijg mijn persoonlijke advies. Het kan zijn dat ik je een programma van mij adviseer of dat een ziekenhuistraject voor jou de beste oplossing is. 

E-learning | Vruchtbaarheidssignalen

In deze E-learning ontdek je hoe je je eigen vruchtbare periode leert herkennen door te luisteren naar je lichaam, aan de hand van deze 3 signalen: vruchtbaar slijm, temperatuur en je baarmoedermond.

E-learning | Take Back Control

Verlies van controle, iedere vrouw met een kinderwens kan hier tegenaan lopen. Ik hoor het heel veel terug in mijn 1-op-1 gesprekken. In de E-learning geef ik je de tools om de controle weer terug te krijgen!

E-learning | Balance Your Hormones

Coming soon

E-learning | Food be thy Medicine

Coming Soon

Wat kun je van mij verwachten:

Door mijn persoonlijke ervaringen als patiente in het ziekenhuis en als arts in het ziekenhuis, weet ik precies wat er mist. Dit is wat ik jou wil geven. Ik wil jou niet het gevoel geven dat je een nummer bent voor mij, maar dat ik jou echt zie, de vrouw achter de patiente, en daardoor weet hoe ik je het beste kan helpen.

Aandacht voor jou, als vrouw en niet als patiente

Tijdgebrek was geen uitzondering in het ziekenhuis, hierdoor had ik vaak het idee dat ik niet tot de kern kwam. Ik wist niet wat er door het hoofd ging van de vrouw die voor mij zat, dit voelde niet goed. Door tijd en aandacht aan jou te geven, weet ik precies wat jij nodig hebt!

Persoonlijke begeleiding

Een online programma is natuurlijk super makkelijk, op je eigen moment hier mee bezig gaan en geen vaste afspraken. Voor mij zit er alleen een nadeel aan, ik kan je niet persoonlijk begeleiden. Mijn ervaring is dat juist deze persoonlijke begeleiding ervoor zorgen dat je meer uit de programma's haalt oftewel sneller en gezonder zwanger!

Preconceptionele Gezondheid

Voor mij ontzettend belangrijk, de gezondheid van een vrouw voor een zwangerschap. Dit verdient meer aandacht. Juist door je te focussen op je gezondheid voor een zwangerschap, word je niet alleen sneller zwanger, maar ook gezonder. Dit betekent minder kans op ziekenhuisbezoekjes en een betere basis voor je toekomstige kindje.

Krijg mijn 100% gratis e-book vandaag... direct in je mail!

Alles wat je moet weten om zelf je kans op een zwangerschap te vergroten. Neem vandaag het heft in handen en start om zo snel mogelijk een positieve zwangerschapstest in handen te krijgen!

Inge van der Velpen

Inge van der Velpen en Fertility Flow Academy zijn gespecialiseerd in leefstijlgeneeskunde en mind-body geneeskunde voor mannen en vrouwen met een kinderwens.

© Copyright Inge van der Velpen 2021.  All Rights Reserved