PreMenstrueel Syndroom (PMS) & Homeopathie

Verminder jouw PMS klachten met homeopathie

Vul de vragenlijst direct in... nog 2 plekjes GRATIS!

Ik zoek nog 2 vrouwen  voor de GRATIS plekjes. Echter zijn er wel kosten voor het homeopathisch middel, dit ligt rond 15-20 euro.

Vul jouw gegevens in en je krijgt een email met de vragenlijst in je mailbox. Je wordt hiermee niet toegevoegd aan een algemene mailing. 

Homeopathie vs geen behandeling

Uit de studie blijkt dat homeopathie een verbetering geeft van de dagelijkse PMS klachten ten opzichte van geen behandeling.  

Homeopathie naast normale behandeling

Uit onderzoek blijkt dat homeopathie een toegevoegde waarde heeft naast een normale behandeling voor PMS klachten.  Echter komt dit uit een kleine studie en is het advies om meer onderzoek te doen.

Vragenlijst

De vragenlijst, met de belangrijkste symptomen van PMS, die ontwikkeld is en het algoritme blijken een betrouwbare methode te zijn om het beste middel te kiezen uit 11 homeopathische middelen en kan/mag gebruikt worden in de praktijk.

Homepathische middelen werkt op basis van verdunningen. Door een middel te verdunnen, haal je het toxische effect weg en vergroot je het beschermende effect. 

- Samuel Hahnemann - 

Waarom mijn interesse in Homeopathie?

Tijdens mijn opleiding geneeskunde vond ik homeopathie maar kwakzalverij. Echter hoe meer ik verstrikt raakte in de Westerse geneeskunde, hoe meer ik ging openstaan voor alternatieven. Zo kwam in 2021 in aanraking met homeopathie en met name de positieve effecten ervan bij PMS. In de huidige geneeskunde zijn er medicijnen met bijwerkingen voor PMS en ik zag in homeopathie een hele mooie behandeling, zonder de bijwerkingen.

Inge van der Velpen

Vruchtbaarheidsarts & Integrale en Leefstijlarts

De Voordelen van homeopathie 

Bewezen vragenlijst & algoritme

Individuele behandeling
Geen bijwerkingen
Niet alleen kijken naar de klacht, maar naar de gehele persoon
Minder medicijngebruik
Verbetering kwaliteit van leven
 Lagere zorgkosten (mogelijk)
Speciale bereiding homeopathische apotheek

Homeopathie is een waardevolle aanvullende behandeling bij vrouwen met PMS

c. Klein - Laansma

studie 2018

PreMenstrueel Syndroom (PMS) & Homeopathie

Homeopathie is veilig en bijdragend naast reguliere behandeling en  kan jouw PMS klachten verminderen.

Inge van der Velpen

Inge van der Velpen en Fertility Flow Academy zijn gespecialiseerd in integrale leefstijlgeneeskunde en mind-body geneeskunde voor mannen en vrouwen met een kinderwens.

© Copyright Inge van der Velpen 2021.  All Rights Reserved