Podcast van inge van der Velpen

'Inner Woman' Podcast

Een podcast over mijn leven in de Zwitserse bergen en de uitdagingen die op mijn pad komen als vrouw, moeder & ondernemer.  

Ik neem je mee in de keuzes die ik heb gemaakt, om te komen waar ik nu ben. Over de struggles die ik heb meegemaakt en hoe het is om af te wijken van de algemene verwachtingen (lees: na je studie geneeskunde in opleiding gaan tot specialist & daarna je dag vullen met spreekuren).  

Waar gaat deze podcast over ...

leven in het buitenland

In 2019 zijn we verhuisd naar Zwitserland, met onze 2 kinderen van 1 en 3 jaar oud. Een keuze waar ik nog steeds erg trots op ben, dat ik het heb aangedurft. Ontzettend dankbaar ben ik voor de kans die wij hebben gekregen. 

In de podcast vertel ik over ons leven hier in de Zwitserse bergen! 

Gezondheid & Hormonen

Met de verhuizing, ben ik uit het ziekenhuis gestapt. Ik wilde vanuit huis gaan werken, zodat er meer rust in huis kwam voor de kinderen. Dit is een van de redenen dat ik mijn online praktijk heb opgericht. h In deze podcast geef ik je een inkijkje in mijn praktijk. Een praktijk gericht op het bevorderen van gezondheid & hormonale balans (in onze hectische moderne wereld). 

Uitdagingen als moeder

Leven in het buitenland, met 2 kinderen en een partner met een drukke baan, brengt zo zijn uitdagingen mee. Ben je benieuwd welke uitdagingen ik heb overwonnen (of waar ik nog steeds mee struggle)? Luister dan snel naar de podcast!

Luister nu:

#1 | Mijn meest indrukwekkende Ervaring 

#2 | de achteruitgang van de zaadkwaliteit

#3 | de grootste shock bij kinderwens

#4 | Met verbazing zie ik hoe groot de kennis is, waar in het ziekenhuis geen tijd & ruimte voor is

Luister mijn podcast

inner woman podcast

mis geen aflevering

Geheel gratis

Nieuwe aflevering als eerste in je mailbox

Je kan je elk moment uitschrijven

Schrijf je in

© Copyright Inge van der Velpen 2019-2022.  All Rights Reserved.