Create Your Fertility

Verbeter je kans op een zwangerschap in 10 weken tijd, ook als je een ziekenhuistraject volgt

Met dit online programma
'Create Your Fertility' 

Minder stress
Vertrouwen in je lichaam
Gezond zwanger

Lukt het je maar niet om zwanger te worden?

Elke keer weer die goedbedoelde opmerking van anderen: 'je moet er gewoon niet teveel mee bezig zijn, dan komt het vanzelf'. 

In dit online programma ontdek je hoe je met leefstijl (lees: voeding, slaap, beweging, stress, etc.) je kans op een zwangerschap kan vergroten. 

Ons Westers voedingspatroon heeft een negatief effect op onze vruchtbaarheid. Ook teveel bewegen heeft een negatief effect op je vruchtbaarheid en door stress is je kans op een positieve zwangerschapstest ook verminderd. 

Door deze factoren (& nog meer) aan te pakken, kun je zelf je kans op een zwangerschap vergroten en hoef je die goedbedoelde opmerkingen niet meer aan te horen!

Reken af met negatieve gedachten

Negatieve gedachten zoals  verlies, angst, schuld en/of schaamte. Door af te rekenen met deze gedachten/gevoelens, verminder je je stress. 

Wil jij dit ook, geen negativiteit meer en vol vertrouwen zwanger worden? Meld je aan via onderstaande knop:

Wat bereik je met dit online programma:
 'create your fertility' 

Aan het einde van deze 10 weken, waar sta je dan?

meer energie

Een gezondere leefstijl zorgt voor meer energie. Zeker een must als je in de toekomst een pasgeborene hebt! Je wordt een fitte mama.

minder risico's zwangerschap

Door nu te werken aan je gezondheid, zorg je voor een zwangerschap met minder kans op problemen (zwangerschapsdiabetes, -vergiftiging, hoge bloeddruk, vroeggeboorte). Dus minder ziekenhuisbezoekjes.

Gezond zwanger & kindje

Raak je zwanger, dan heb je de juiste basis om je zwangerschap te ondersteunen, zodat de kleine in je buik niets te kort komt. 

sneller herstel

De tijd na je bevalling kan een pittige tijd zijn. Je hebt een bevalling doorgemaakt en nu een heerlijke baby, die je helaas 's nachts wakker houdt. Dus een snel herstel na je bevalling, is meer dan fijn. 

Vertrouwen in je lichaam

Met dit programma ga je werken aan vertrouwen in jezelf en in je lichaam & dat ga jij bereiken! 

Lotgenoten

Met de facebookgroep leer je andere vrouwen met een kinderwens die ook graag met leefstijl aan de slag willen en tijdens de workshop zal je ze echt spreken. Dat wordt ervaren als een enorme toegevoegde waarde. 

Het online programma dat jij nodig hebt

Heb jij het gevoel te falen in je taak als vrouw? In dit online programma krijg je alle handvaten om te werken aan een gezonde zwangerschap, vol vertrouwen en positieve gedachten. 

Wat ga je ontdekken in
 'create your fertility'?

Met 10 verschillende modules neem ik je mee in de wereld van de vruchtbaarheid. 

Balance your hormones

Hormonale balans, cyclus en hormonen. Hoe zit het precies? In deze module leg ik je hier alles over uit.

Let food be thy medicine

Voeding is ontzettend belangrijk voor insulinegevoeligheid en insulinegevoeligheid voor vruchtbaarheid. Ontdek in deze module hoe je met voeding een optimale insulinegevoeligheid krijgt. 

live q&A

Al jouw vragen beantwoord in deze live Q&A. Kun je er niet bij zijn? Geen probleem, je kunt de herhaling terugkijken. 

How (not) to move

Is er een grens wanneer sporten een negatieve invloed heeft op je vruchtbaarheid? JA! In deze module ontdek je waar deze grens ligt. 

power of the mind

Mindset is de oplossing om stress aan te pakken.  In deze modules ontdek je welke gedachten jou stress bezorgen en hoe dit aan te pakken!

workshop

In deze workshop (via zoom) staat stress en mindset centraal. Ik help je met het verminderen van stress. 

Ben je helemaal klaar met alle vriendinnen om je heen die zwanger zijn en wil jij nu degene zijn met een positieve zwangerschapstest? 

Wacht dan niet langer en meld je aan!

fertiliteitsarts

Inge van der velpen

Als zwanger worden niet lukt, brengt dit negatieve gedachten en gevoelens met zich mee. Deze gevoelens kunnen verlies, angst, schuld of schaamte zijn. Het gevoel je taak als vrouw niet te vervullen. Door deze negatieve gedachten aan te pakken, vergroot je je kans op een zwangerschap. Richt je je daarnaast op een gezonde leefstijl, dan worden je kansen nog beter. En daarnaast krijg je ook een gezondere zwangerschap met minder kans op problemen. 

Dit is wat ik jou gun, met vertrouwen en positiviteit naar een gezonde zwangerschap!

online programma:
Create your fertility

Wil jij weer vertrouwen in je lichaam en een positieve zwangerschapstest in je handen? Dat kan met 'Create Your Fertility', krijg toegang door je aan te melden:

Toegang tot het online programma

€134

Aanvullende (alternatieve) verzekering:
je betaalt dit pakket direct, echter krijg je na het consult een aparte factuur (€49,95) die je kunt indienen bij je verzekering.

Video training
3 maanden toegang
10 modules
BONUS: consult 30 minuten
Live Q&A
Workshop

Copyright © Inge van der Velpen. All Rights Reserved. 

Page Created with OptimizePress