Control Fertility Stress

Het online programma voor de ideale voorbereiding op een gezonde zwangerschap

Take Back Control

Vol vertrouwen, geloof & zonder belemmerende gedachten

Zit jij helemaal vast in je gedachten? Heb je het gevoel dat je daardoor stilstaat? Of heb je totaal het vertrouwen verloren? Dan is dit programma voor jou gemaakt! TAKE BACK CONTROL!

E-learning | Take Back Control
1-op-1 begeleiding
Werkboek
Bonus: Workshop

Nu met 56% korting

Dit wil ik!

Nieuwe positieve energie

Begin 2021 kwam ik in contact met Inge. Ik had meerdere miskramen gehad en meerdere mislukte ICSI pogingen achter de rug. Wij waren zelfs uitbehandeld in Nederland. Het feit dat wij uitbehandeld waren (terwijl we in 2015 een gezonde dochter hadden gekregen) hakte er mentaal flink in. Aan de ene kant kon ik niet geloven dat we uitbehandeld waren, aan de andere kant geloofde ik ook niet meer in een positieve afloop van een nieuw traject.

Inge liet mij inzien dat ik juist wel positief moest denken. Zij gaf mij nieuwe positieve energie. Door positieve affirmaties te herhalen en mij in te beelden dat het wel zou lukken werd ik zelf positiever en rustiger. Het boek 'Master your Mindset' van Michael Pilarczyk heeft hierin ook meegeholpen.

In Duitsland zijn wij gestart met een nieuwe ICSI poging en meteen de eerste terugplaatsing was ik zwanger! Wat een wonder. Zonder de hulp van het boek, mijn psycholoog, maar zeker ook Inge was dit niet gelukt! En daar ben ik Inge erg dankbaar voor.

Sharon


Over 'Control Fertility Stress'

Als zwanger worden langer duurt dan je verwacht had, kan het onvoorziene hobbels met zich meebrengen. Veel vrouwen verliezen daarom vertrouwen in hun lichaam en hebben een laag zelfvertrouwen. 

Ervaar jij ook 'belemmerende gedachten', bijvoorbeeld schuldig voelen dat je nog niet zwanger bent of angst 'zal ik ooit wel zwanger worden?'? Beinvloeden deze jouw dagelijks leven? 

Dit is wat we samen in dit programma aan gaan pakken! Zodat jij gaat bereiken:
*Vol vertrouwen naar een zwangerschap
*Reken af met belemmerende gedacht zoals schuldgevoel, angst, etc. 

Hoe ziet de E-fertility eruit?

Video #1 | The Power of the Mind
Video #2 | What is on your Mind?
Video #3 | Take Back Control
Video #4 | Waar wil je staan?
Video #5 | Hoe wil je dit bereiken?
Video #6 | Wat zijn je valkuilen?

Over mij

Inge van der Velpen

Arts | Fertility Flow Academy

In mijn jaren in het ziekenhuis heb ik te vaak gezien dat er medische oplossingen werden ingezet, terwijl er veel winst in gezondheid, leefstijl en/of mindset te behalen viel. Dit vind ik een gemiste kans. Het is belangrijk om aan je geloof & vertrouwen te werken en af te rekenen met belemmerende gedachten. Dit kan namelijk een zwangerschap in de weg staan.


Wat ga je ontdekken?

Hoe krijg je een positief zelfbeeld?

Door verlies van vertrouwen, ontstaat er een negatief zelfbeeld. Zeg eens eerlijk, wat denk jij als je in de spiegel kijkt? Zie je een zelfverzekerde vrouw of een vrouw die zichzelf in de weg zit?

Je gaat ontdekken wat je zelfbeeld is en wat jouw ideale zelfbeeld zou zijn. Samen gaan we eraan werken om dit ideale zelfbeeld te bereiken.

Wat zijn je belemmerde gedachten? En hoe kom je hiervan af?

Je schuldig voelen, dat je nog niet zwanger bent of dat je een miskraam hebt gehad, is dit voor jou herkenbaar? Of angst of je zwanger kan worden? Dit zijn belemmerende gedachten.

Door inzicht te krijgen in je belemmerende gedacht, kun je ze herkennen en proberen los te laten. Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan en daarom gaan we hier samen een plan voor maken.

Vertrouwen & geloof in je droom

Denk aan het placebo effect, als jij gelooft dat iets werkt, dan werkt het ook. Zo is het ook met zwanger worden:
*vertrouw in je lichaam
*geloof dat je droom werkelijkheid gaat worden.


'Het geloof in jezelf is jouw grootste kracht'

Take Back Control en ga voor met Control Fertility Stress

Control Fertility Stress

Vol vertrouwen
Zelfverzekerd!
Reken af met negatieve gedachten

Speciale aanbieding

Normaal vraag ik 499 euro voor dit programma, speciaal ontwikkeld voor vrouwen die vast zitten en het gevoel hebben stil te staan.
Ik wil graag samen met jou je belemmerende gedachten aanpakken en werken aan jouw vertrouwen en een nieuw jaar biedt nieuwe kansen.

Daarom deze speciale aanbieding van 219 euro

56% korting

Copyright © Inge van der Velpen. All Rights Reserved. 

Page Created with OptimizePress